Petrovic

Beograd | Zvezdara

Član od: 13.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Folije za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ide sa razlogom. Poslata folija koju nije preuzeo i ako je dostava pokusana a cekala ga je u posti citavih 8 dana. Izvlacio se kako nisu pogodili adresu sto naravno nije moj problem niti greska i rekao kako ce je odmah sledeci dan podici a posle par dana je napisao da je na putu i cim se vrati sledeci dan preuzece. To se nije ni delislo sto sam i ocekivao jer sam tek posle primetio negativnu i shvatio o kakvoj osobi se radi. Na zadnju por mi nije ni odgovorio. Posiljka mi je vracena danas i platio vise para za 2 postarine nego sto je i vrednost posiljke bila. Bezobzirnost, bezobrazluk, nevaspitanost i samozivost ljudi kod nas me sve vise iznenadjuje iz dana u dan. Dole su neki spremni da idu. Kao dokaz evo prepiske. Pošalji poruku | Obriši 19.02.2016 02:57h Ivan SvE nA jEdNoM mEsTu Druze jel si preuzeo foliju nes stizu mi pare i u posti su mi rekli da nije preuzeta? Pročitano 14.02.2016 21:31h Ivan SvE nA jEdNoM mEsTu Vazi hvala Pročitano 14.02.2016 19:37h Todorovic Odgovori Tek sad sam stigao u beograd. .. Uopzte nije donesena na moju adresu zvao sam glavnu sad rekli mi da je umesto u krnjaci u posti u borci sto i sam mozes verovatno da vidis ali bez vrige ujutru pravo idem tamo da preuzmem 10.02.2016 21:07h Ivan SvE nA jEdNoM mEsTu Druze poslao sam ti juce foliju pise da je pokusana danas dostava u 8:10 pa je ostavljen izvestaj u postansko sanduce. Vidi da odes sutra u postu da preuzmes to da mi ne vrate, da ne placam duplu postarinu.
Druze ti si opet pogresio adresu iako sam ti 5 puta naglasio kako drugi svi mogu nisu mi dali jer mi kuca nije legalizovana i adresa iz licne karte ne podudara sa posiljkom zovi pitaj pa vidi ...skoci pa reci hop

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posto mi je poslao neispravan hard disk a u opisu je tvrdio da je skroz ispravan i posle vise mojih pokusaja da kontaktiram sa njim nije odgovarao i na kraju je promenio broj telefona i mejl. Njegovo ime je Milan Kutanovski. OPREZ! !! korisnik todorovic a telefon i mejl Milan Kutanovski ili neko saavim razlicit od vlasnika oglasa. Dajem najgoru mogucu ocenu s pietetom
Kako vas nije sramota da ovako pisete rekao sam vam da se ne razuem u har i da ne znam dal je potpuno proveren a vi ste mi non stop pisali da ga proverim i posaljem. Uostalo ne znam sta ste ocekivali za te pare? Covek hoce izgleda potpuno nov i potpuno ispravan hard disk od 750Gb za 20 evra...Ne znam samo gde to ima... Profil uopste nije lazan vec ga koristi vise osoba i svako odgovara za svoj oglas tako da nemojte da optuzujete i pljujete druge ljude i iznosite ovde ne istine.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.