Peugeot Šabac

Šabac

Član od: 23.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Никада до сада нисам срео овако некоректне људе Када смо се договорили лепо сам објаснио господину да ја долазим из Македоније, ако фелне нису у реду, да ме не малтретира да правим непотребне трошкове и да људи који треба да приме пошиљку у Врању се не разумеју од ауто делова. од 4 фелне које сам купио 2 су јако криве, а за једну ни сами мајстори нису сигурни да ће уопште моћи да се користи а свакако све то треба и да се плати. Јако ми је жао што сам занемарио негативне критике о вама, остали купци треба добро да отворе очи, јер ако ви поштено радите и ако сте уопште човек, нећете дозволити да вас овако јавно пљују за било какав новац. Срамота, нека ти служи на част

Automobili | Oprema > Oznake

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Znak pežo 206 sa slike nije isti. .. poslao mi je neko smeće od znaka, za 10e sramota koja sramota da se čovek tako bruka, zovem ga ne javlja se, molim admine da ovog maknu odavde. .. NIŠTA OD DOTIČNOG NE KUPUJTE! !! !!
Zaista je greškom poslat drugi znak. Kupac se javio kada mu je stigao paket, priznaćemo s razlogom nezadovoljan. Telefonskim razgovorom mu je ponuđeno da zamenimo deo drugim ili da isti vrati a da mu vratimo novac, uz naš trošak svih poštarina. Isti je odlučio da deo vrati a da mu mi vratimo novac. Sve ostalo navedeno nije tačno, a to zna svako ko je imao bilo kakvu saradnju sa nama. Ko radi taj i greši, tako da uvek treba imati razumevanja za svakoga. Zaista nam nije jasno koja je potreba, namera i cilj iznošenja ovih neistina.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Sedišta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sedista koja mi je prodao nemaju airbegove Zalepio ih je da se nevidi a nije mi rekao da su ispaljeni Steta dugo godina radim sa sapcanima.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat deo nema veze sa slikom sa oglasa, kao ni opis oglasa u kome pise da je rucica original dobio sam kinesku plastikaru koju sam mogao da kupim za 400din na oglasu a ne 2200din molim admine sajta da banuju ovog. Nemojte saradjivati sa ovim clanom

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat sat nema veze sa slikom sa oglasa. Trebao sam da verujem drugim negativnim ocenama, definitivno izbegavati korisnika. (imam video otvaranja paketa i sata na kom se jasno vide mnoga ostecenja kojih nema na slikama)
Poslat je sat sa oglasa, što se može dokazati poređenjem slike sa oglasa i sata koji je isporučen, a takođe i poređenjem serijskog broja sata sa oglasa i sata koji je isporučen. Oštećenja na satu su nastala prilikom dostave od strane kurirske službe, što smo nesporno utvrdili kupac i ja prilikom poziva koji mi je uputio, i slika kojih je sačinio i poslao nakon prijema paketa. Za navedena oštećenja odgovornost snosi kurirska služba a ne ja. Umesto da uputi reklamaciju kurirskoj službi, svoje nezadovoljstvo je izrazio ovom negativnom ocenom upućenom meni a sve u pokušaju nanošenja štete meni i mom poslovanju.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slika jedno salje drugo. Hauba nije sa slike( na moj komentar da nije, njegov odgovor je bio mi to "sredimo" za slikanje), far koji sam kupio sa polomljenim kopcama i lepljenim, pogresne delove poslao, pogresna boja dela, novac nije hteo da vrati za pogresan deo, postarinu naravno ja placao za njegove greske. Zaobidjite ! !!
Laž do laži. Došao je po delove kod mene, sve je bilo sa slike i sve mu je odgovaralo pa je pazario. Sutradan mi se javio da su mu pukle žabice na faru prilikom trasporta, pošto smo ostvarili dobru i prijatnu komunikaciju kada je bio kod mene, rekao sam mu da mi pošalje brzom poštom taj far a ja njemu drugi, bez ikakve nadoknade iako je sam bio kriv za lom (svako je snosio teret po jedne poštarine). Drugi far mu nije odgovarao jer je imao maglenku u sebi, rekao sam mu da mi vrati a ja njemu vraćam novac za far (platio sam poštarinu drugi put). Dakle sve što je rekao je laž. Moj savet je da pazite kako procenjujete ljude, jer očigledno je da ima svakakvih.

Automobili | Oprema > Obavezna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slici se vidi tocak koji ima kleber gumu, felna u crnoj boji. A meni je stigao tocak sa losom gumom, felna izudarana po obodu, guma losa. .. Ni priblizno tocku sa slike koji sam ocekivao. Kontaktirao sam prodavca, koji je obrazlozio da je tocak sa slike prodao za 60e da bi naknadno rekao da vratim tocak i vratice pare a moj trosak od 500din postarine se nespominje. ..
Na oglasu sam imao više slika, od više rezervnih točkova 15" 4x108, sa gumom 195/65/15. Raspon cena je bio od 30 do 60€ po komadu s obzirom na stanje. Kupac mi se javio porukom, samo sa pitanjem koja je cena za točak. Rekao sam mu da je cena 30€, jer sam imao trenutno samo jedan točak od 30€, ostale sam rasprodao. Tada me nije pitao koji je to točak od 30€ sa slika, već mi se sledeći dan javio sa porukom samo da mu pošaljem i dao mi podatke. Kad mu je stigao točak, javio mi se sa obrazloženjem kako mu nisam poslao točak kome se on nadao da će dobiti, i tek tada mi kaže na koji je točak mislio. Rekao sam mu da taj više nemam u ponudi i da ukoliko je nezadovoljan može da mi vrati točak što je dobio a ja ću mu vratiti novac. Za poštarinu me nije pitao.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Plastike koje sam porucio su bile izgrebane i nisu stigle sve u kompretu kao sto smo se dogovorili, dodatno je poslao opet izgrebane plastike sa postarinom na moj racun i to jedva zbog toga sto sam pitao svaki dan za ono sto fali u paketu, zaboga naljutio se. Ne preporucujem saradnju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.