PII

Srbobran

Član od: 26.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani KP članovi osećam obavezu da vas upozorim da izbegavate saradnju sa ovim članom u širokom luku. Evo teksta njegovog oglasa: Gramafon kao nov u kutiji iz inostranstva stiglo. Na kutiji pise Sl-BD20D ali u njemu je bio SL-BD3. Mozete videti da je nov zapakovan! Kompletan skroz ALI bez gumice. Kupio sam gumicu ali sam naručio preveliku pa sam odustao od nabavke gumice. Reaguje na struju, motor se okrece, glava igla ispravna. Prodajem ga kao neispitano jer ne mogu da ga probam. Samo prodaja, saljem placanje po prijemu. Posle razmenjenih nekoliko KP poruka ja rekoh gospodinu da mi nije bitno da li je gramafon neispravan da mi je jedino bitno da je gramafon NOV, što mi on i potvrdi u svojoj poruci. I ja pristadoh da mi pošalje gramafon. Čim je stigao kod mene ja sam ustanovio da gramafon nema ni N od NOV. Izgreban poklopac, prednji panel kutija, po glavi rucki i kutiji gramafona prosuto nešto lepljivo. Odmah sam kontaktirao gospodina na šta mi on odgovori šta sam očekivao za 50 eura. Ja sam očekivao da dobijem ono čto mi je rečeno da se prodaje, GRAMAFON NOV U KUTIJI. Iskreno jedan član na KP prodaje isti gramafon ispravan sa novom gumicom i novom iglom u dobrom stanju za 60 eura. Ne mogu da grešim dušu velikodušno mi ponudi da gramafon pošaljem nazad o SVOM TROŠKU I BEZ OBAVEZE PLAĆANJA pa će mi on vratiti mojih 6000 dinara nakon što se uveri da je to njegov gramafon. Ako prvi put nije ispoštovao to što je rekao verujem da ne bi ni drugi put. Tako ja reših da zadržim gramagon da me podseća kao spomenik moje gluposti VEROVANJA LJUDIMA. Tako da ko želi sa tim gospodinom da saradjuje neka dobro otvori oči i pazi da ne prodje kao ja. Ovo nije zamerka ali i to da se zna motor na gramafonu je crkao pa najverovatnije iz tog razloga GUMICA NIJE ODGOVARALA. Ali ponavljam to mu nisam zamerio.
Dobro zapamtite šta je čovjek rekao.Ali ja vam preporučujem da izbjegavate njega kao Saleta/Koyu servisera 0112408138 opasan je taktičar.Meni od nebitne osobe ne znaci ništa negativna za 6000 din parica za užinu. Pogledajte ja prodajem stvari od 200e i naviše pa dobijam pohvale i poz.ocene. Ma uvek je bilo i biće takvih ...

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Velika negativna za motor koji nevredi nista! !!
Kupio za cenu polovnog karburatora ceo komplet motor!Neispitan! Na kraju mu nista ne vredi! Ne zna sta hoce!A da se cenka tu je majstor!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.