Pirke

Raška

Član od: 05.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno netačan opis. Rečeno je da je pri udaru auta u rupu, uredjaj samo ugasio i da nije nosen kod majstora, a onda je ispalo da je displej zamenjen i da je softver radia popravljan u nekom servisu
Covek je mislio i nadao se da po ceni neispravnog uredjaja dobije ispravan iako je lepo naglaseno da se prodaje neispravan uredjaj. Samo cu jedno reci, onaj gore je veliki i sve vidi, ko kako radi tako i da mu se vrati...

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U oglasu napisao da je uređaj sa zelenom pločom A klase i slike stavio sa zelenom pločom a meni poslao uređaj sa plavom pločom koji je duplo jeftiniji . Nudi da mu pošaljem uređaj nazad ali bez otkupa da on kao nešto proveri a zna da mi je poslao uređaj sa plavom pločom . I sad ja treba da ostanem i bez para i bez robe . Nekorektan prodavac.
U oglasu je lepo pisalo da je uredjaj dobijen u zameni. Covek me nista nije pitao vezano za uredjaj pre kupovine. Rekao sam da mi vrati uredjaj, medjutim kupac je uredjaj otvarao. A hoce da ga posalje sa otkupom, tj, da dobije novac unapred. E sad vi vidite ko je tu nekorekan i neposten.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.