Plac Delovi 034

Aranđelovac

Član od: 23.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posalje rezervni tocak sa ispucalom gumom, guma sva na sastavu felne i gume iskidana, sa pricom kako nisi video na slici. Pozovem ga on mi kaze vrati je nazad, ja vratim, on ne dize paket, kao nije nikog bilo kuci. Posle navodno uplacuje mi pare ,3-4 dana para nema, kao da stizu peske . Uvek ima neki razlog sto je sprecen. Izbegavati saradnju sa ovim CLANOM!
Tocak je stigao,isti kao sa slike,identican naduvan..sve po dogovoru. Nikad ugoditi clanovima,preporucujem kp timu da reaguje. Novac je bio dogovor da bude vracen ponedeljak danas je subota

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je kineski polomljen branik, koji je krpljen, lepljen i udaran na vise mesta, uvezan zicom i srafovima za sinu, maglenke propale skroz. .. navodno se polomio u transportu, ponudio je da refundira deo para koje nikad nije uplatio. Izbegavati ovog clana!
Branik kao sto imam dokumentovano fotografijama,nije bio nigde ostecen. Posle nosenja kod majstora i "skidanja farbe" dosli su do zakljucka da je branik gitovan,sto nije se moglo videti ispod farbe. Posle toga je bio problem sa "matiranom" maglenkom koja je takodje bila cela. Ponudio sam zamenu maglenke ili povrat 20e u toku nedelje,ali ni tako ne odgovara. Preporuka prodavcima,sto dalje od ovog kupca ?

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zamenili se sa telwfonima poslao mi neispravne ploce ja mu vratio telefone, a on meni nije vrati a5 2017 vredan 70eura. Ovo ce biti prijavljeno policiji
Vracen novac,nazad nisam dobio svoje telefone. Niti je momak skinuo ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.