Planjanski decko

Velika Plana

Član od: 25.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je ispostovan da vrati uredjaj koji mu je poslat jer se predomislio i vise mu nije trebao. Posalje sa vecom otkupninom nego sto je bio dogovor jer je "radnica u posti pogresila". Preuzmem paket iako sam trebao da mu vratim i odbijem. . javim mu sta se desilo i on mi odgovori da ce uplatiti razliku u posti. Nikakava poruka ne stize nekoliko dana na pitanje sta se desilo, odgovori da je uplatio ali ne zna zasto nije stiglo i naravno kod za pracenje uplate nema : D Bruka se za 500 din ali nije bitno, skola za sledci put. . Pripazite se buduci eventualni kupci/prodavci. .
Imao sam vise od 100 kupoprodaja na internetu, decku uplatim 400 din a dogovoreno je 350, kaze mi da nisam itd. Ako su mu trebale pare mogao je da mi zatrazi uplatio bih mu. Bruka se covek za 400din...

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

u opisu je pisalo da su telefoni neotvoreni iz inostranstva, a stigla su mi oba telefona bez baterije i ostalih delova. ne preporucujem saradnju sa ovim korisnikom.
Procitajte opis oglasa, stanje kao na slikama, nisu otvarani niti cackani od strane mene, ja ne znam sta je clan ocekivao? Molim administraciju da ukloni ovu negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.