Plavicvet

Novi Sad

Član od: 09.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine i sušilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Masinu sam kupila kao ispravnu, u stvari je neispravna. Kontaktirala sam prodavca, ali nije bilo volje da se postigne neki dogovor. Zato dajem negativnu ocenu. Hvala
- Clanica je masinu preuzela/kupila LICNO u vidjenom stanju 4/12/16. - Kontaktirala me je pismeno tek 10/12/16 izjavivsi: “IZGLEDA da joj [masini] termostat nije dobar, ja podesim temeraturu na 40, a ona zagreje da su mi NEKE stvari pustile boju.” - Da masina/termostat STVARNO pregrejava, clanica je mogla da utvrdi najobicnijom metodom – staviljanjem ruke/sake na vrata masine dok ona pere, pa bi osetila da li je voda STVARNO pregrejana ili ne. - Danasnji KVALITET ROBE koja je made-in-china, i kupljena od ko zna kojih izvora – traje do prvog pranja, pa samim tim i POSTOJANOST boja. Tako da NEKI ARTIKLI PUSTAJU BOJU i posle vise pranja, pa cak i kod pranja hladnom vodom – sto nazalost saznate tek kada ih stavite u masinu. - Tacno je da u datom trenutku nisam imala neku soluciju za nastalu situaciju jer nisam bila dostupna (priprema oko Bozicnih i Novogodisnjih praznika, itd.), a kupac nije predlozio nista konkretno sa njene strane (zivimo u razlicitim gradovima). - Clanica je sama spomenula da ce kontaktirati majstora, ali o tome vise nista dalje nisam cula. A kasnije je (u prepisci) samo (diskretno) navela placenu svotu za masinu, odnosno DAVANJE LOSE OCENE na KP posto ja “nemam” neko “resenje”. - Interesnatno je i to sto je kupac CLANICA KP od 2013 godine, a ipak NEMA NIJEDNU OCENU – ni kao kupac, ni kao prodavac (sto ja odmah nisam registrovala), te mi se ucinilo da se ovde vise radi o POVRACAJU NOVCA PUTEM UCENE losim komentarom/ocenom; a nisam bas sigurna ni da je ovo prvi put da neki predmet koji je ova clanica kupila “NE RADI”. - Ja sam ipak u medjuvremenu kontakirala servisera Gorenje ves masina, koji mi je rekao da je MALA VEROVATNOCA da grejac moze da pregrejava kod tog tipa masine; vec da je najverovatnije koriscen pogresan program (a ima ih stvarno mnogo) – pa recimo program 2 moze da pere i na 40, 60 i 90 stepeni, u zavisnosti od toga na koju temperauru podesite dugme koje je za to. - Zao mi je sto je ova transakcija oako ispala, i “ostavila gorak ukus u ustima”. Ali u isto vreme, ja nazalost ne vidim mogucnost da ocenim clanicu, da bi UPOZORILA DRUGE KUPCE.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.