slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Brod sa kabinom

12.000 €

Zrenjanin
Korišćeno
Dostupno odmah
732
2
pre 10 dana
Bojan
Član od 02.04.2013.
Svi oglasi
Prodajem brod sa kabinom prvi sam vlasnik, duzine 7,15m i širine 2,15m, visina 2,05m u kompletu sa motorom Yamaha četvorotaktna 8KS sa kompletnim papirima broda i motora, i overenim tehničkim projektom, motor je sa malim brojem radnih sati, servisiran redovno i odrzavan, zamenjeno je ulje. Godiste 2021, zavedeno kao 2019 zbog manjih troskova registracije. Registracija je trenutno istekla ali moze da se produzi na 3 godine prilikom svakog isteka produzetak je 50e na 3 godine. Brod je registrovan bio za 4-8 osoba i bio je samo jednom na vodi. Poseduje osmo struki premaz zastite (uradjen je dvostruki premaz zastite osnovnom bojom, dvostruki premaz zavrsnom bojom, dvostruki premaz antialginom i dvostruki premaz zastite od korozije i abrazije i to najskupljom i najkvalitetnijom farbom za brodove), uradjena su kompletna stakla, brod sa kabinom je debljine 3mm lima donji deo i 2 mm gornji kabina, gornji deo za sunčanje je pojačan mrežom četvrtastih cevi gde je takodje odradjena izolacija , poseduje donje 3 sanke koje su otporne na abraziju, uradjena je kompletna izolacija 5cm stiropor sa plastičnom lamperijom. Brod je nove gradnje odradjena u belo-plavoj boji, poseduje platformu sa 2 lotre koje se mogu saviti po potrebi, brod ima most na preklop, sto na preklop, opremljenu kuhinju, 2 velika tapacirana separea za sedenje u dvevnom boravku, mesto za spavanje je takodje tapacirano i predvidjeno za 3 do 4 osobe duzine malo jace od 2m, sredisnji deo se vadi, uradjena kompletna signalizacija, odradjeno je kabliranje i poseduje struju za punjenje uredjaja poput mobilnih telefona i aparata koji rade na 5v i 12V, kabina i dnevni boravak je osvetljen sa po 4 led diode na 6-7 pozicija. Brod poseduje klizna vrata sa staklom i mesto za katanac. Takodje ima kompletnu ciradu sa duplim cibzarem. Svaka strana cirade se posebno može saviti i pričvrstiti za gornje delove broda. Na brodu su odradjena sva stakla, sa tim da se kuhinjski deo može otvarati na gore. Poseduje mesto za bocu, rešo i mesto za frizider. U cenu ulaze i novi kanapi za vezivanje broda duzine 20-30m sa obe strane. Brod je projektovan za duzi boravak na vodi. Tezina broda je izmedju 1.2t i 1.5t tona sa kompletnim sadrzajem unutar broda. Brod sadrzi takodje drveni pod koji je lakiran i premazan četvorostrukim premazom firnajza. Kabina ima 2 zasticena otvora u spavacem delu koja na kom je postavljena sitna mreža za zastitu od insekata i komaraca. Lep protok vazduha. Brod ima 3 hermeticki zatvorena prostora 1 na pramcu i 2 na krmi popunjena vazduhom radi stabilnosti na vodi.  

  Brod se prodaje u kompletu sa motorom, bez zamena. Motor mozete videti medju slikama.   Napomena: Prikolica sa slike je bila iznajmljena.   Za sve ostale informacije i detalje mozete me pozvati na broj telefona.  
ID Oglasa: #163616652
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.