slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Čamac Advance 350 Hipalon,Yamaha 6ks 4t

3.550 €Fiksno

Pirot
Korišćeno
Dostupno odmah
163
1
pre 14 dana
Milan Cvetkovic
Član od 30.10.2013.
Svi oglasi

ADVANCE Ocean Blue 350 je lagan nikad bušen, krpljen, izdržljiv gumeni čamac, malih dimenzija, a velike funkcionalnosti. Čamac i motor su veoma dobro očuvani, dve slike bez brojeva na čamcu su iz 2012g kada je kupljen nov slikano na moru, ovaj čamac se nalazi i na zvaničnim slikama Advance, slike su im dostavljene, ostale slike su sep.2023 sa Zavojskog jezera. Pogodan je za porodični odmor, ljubitelje ribolova, kao i za uživanje u opuštenom odmoru na vodi. Sklopljen se može nositi u gepeku automobila, vrlo brzo namontirati i spremiti za vožnju za 5-10min, a isto tako ne zahteva držanje u marini. Odlikuje ga mala masa, što ne predstavlja problem za nošenje. Ovaj model je moguće koristiti i kao pomoćni čamac za veće glisere i manje jahte. Materijal izrade tubusa i dna: gumirano platno ORCA Hypalon-Neoprene.

Tehničke karakteristike čamca:

· Dužina spoljna: 3,27 m

· Dužina unutrašnja: 230 cm

· Širina spoljna: 163 cm

· Širina unutrašnja: 79 cm

· Broj komora: 4

· Otporan na kiseline, alge, gljivice, organska goriva i ulja

· Dodatna otpornost na mehanička oštećenja, habanje, UV zračenje

Motor Yamaha 6ks 4t poslednja generacija yamahinog motora. Motor kao nov . 2012god i camac prvih 7g korišćena na moru po 10tak dana godišnje, posle samo na jezerima u Srbiji 7-8 dana godišnje max. Motor troši do 1,5 l/h na max gasa, veoma mali potrošac, Čamac je sa max dodatne opreme: 2vesla, dve klupe, tenda, gumirani pod, nosač vesla, sve org. torbe za nošenje, pumpa el. na 12v, pumpa nožna. , cerada. Sve ima papire za registraciju. Trenutno odjavljen, jer gde idem ne treba mi registracija. a treba da reg. u Kladovu. . . 4-5 sati vožnje od Pirota. . . malo blesavo ali tažno. Prodaja u kompletu bez razdvajanja. Čamci od ovog platna su neuništivi, ručno se rade, to je većina onih narandzastih iz bivše Yuge od pre 40-50god. da oglasima, vše o materijalima vidite na internetu, Neuporedivi sa običnim gumenim čamcima.

ID Oglasa: #165948903
Informacije

060 4448985

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.