slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

G800

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.993
3
pre 13 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom nakon dva dana.
Advanceboat
Član od 20.05.2016.
Svi oglasi
ADVANCE G 800 predstavlja još jedan veliki korak napred, kako u smislu dizajna, tako i po pitanju komfora, upotrebne vrednosti i funkcionalnosti. Spoljne crte, agresivan izgled i izlomljene tubuse je nasledio od izuzetno uspešnog modela G 600. Krasi ga duboko „ V“ korito koje je projektovano za savladavanje većih talasa na otvorenom moru i prelaske dugačkih relacija na pučini, što omogućava i veliki rezervoar za gorivo koji može da primi 460 litara goriva. Pored toga, na čamcu mogu da budu ugrađena još tri rezervoara: za sanitarnu, tehničku i otpadnu vodu. Zadnji deo palube čini višenamenska klupa sa trodelnim naslonom, čijim obaranjem se pravi veliki ravan prostor za sunčanje, ali i direktan izlazak na platformu. Aktiviranjem namenskog mehanizma, izvlači se sto, te se ceo zadnji deo pretvara u ugaoni element. Prednji „ sundeck“ ispod sebe krije veliki prostor za odlaganje stvari. Sastoji se iz 2 odvojene komore, koje se prema zahtevu kupca mogu pretvoriti u jedinstvenu celinu za odlaganje kabaste opreme, poput skija za vodu, pecaroške i druge dugačke opreme.
Upravljački deo čini masivna konzola obložena karbonskom pločom i specijalnom kožom. Navigacioni uređaj, sonar sa mogućnošću prikaza celokupnog prostora oko i ispod plovila, merači brzine, dubine, trima, nivoa tečnosti u svim rezervoarima, samo su deo informacija neophodnih za bezbednu vožnju, a koje skiper ima ispred sebe i koje u svakom trenutku može da kontroliše. Panel od nerđajućeg čelika ima 14 namenskih prohromskih tastera.
Ispod konzole, u potpalubnom delu, je skrivena manja toaletna odaja. Čine je lavabo, ventilacioni sistem, kao i toalet sa ugrađenom pumpom na električni pogon.
Ergonomski oblikovana upravljačka sedišta su odvojena za skipera i člana posade. Imaju mogućnost podešavanja donjeg dela, čime se prilagođavaju stilu vožnje, u stojećem ili sedećem položaju. Sedišta mogu da budu ispunjena specijalnom „ BreathAir“ penom izuzetne udobnosti, koja propušta vazduh i ne zadržava vodu, dok se za oblogu koristi najfinija koža za nautičku primenu. Kupcima se omogućava izbor teksture, dezena i boja kože iz široke palete. Iza sedišta, prema krmi, se nalazi mala kuhinja, koju čine keramička ploča, sudopera i radna površina, dok se ispod krije ugradni frižider i ostava za kuhinjski pribor.
Zadnja platforma je konstruisana da omogući jednostavan pristup čamcu sa doka ili ulazak iz vode preko merdevina od nerđajućeg čelika, koje se izvlače iz namenskog prostora i lako stavljaju u funkciju. Na njoj se sa leve strane nalazi tuš, dok je s desne konektor za vodenu pumpu, čime se dobija mogućnost pranja plovila i kada je čamac ukotvljen sa te strane. Prema posebnim zahtevima, paluba može da se obloži tikovinom ili neklizajućom gumom.
ADVANCE G 800 se izrađuje u više atraktivnih kombinacija boja, dok proizvođač omogućava kupcima personalizaciju plovila i poručivanje jedinstvenim primeraka.
ID Oglasa: #112513457
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.