slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

RIB500

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
3.555
16
pre 13 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom nakon dva dana.
Advanceboat
Član od 20.05.2016.
Svi oglasi
ADVANCE RIB 500 predstavlja najtraženiji i najprodavaniji model iz naše ponude RIB čamaca. Svojim veoma dobrim odnosom veličine i raspoloživog prostora se smatra za odličnom kupovinom.
Ne zahteva motore značajnih jačina, ali uprkos tome može postizati veoma velike brzine. Karakteriše ga udobnost, ekonomičnost i funkcionalan dizajn. Na ovom modelu ima dovoljno mesta za sve potrebne stvari jedne veće porodice ili grupe prijatelja. Namenjen je pre svega za porodične kupce, mlade osobe željne druženja i provoda na vodi, kao i za strastvene zaljubljenike u aktivan odmor na vodi.
ADVANCE RIB 500 može da se koristi i za različite sportove na vodi, kao što su skijanje, vožnja na banani ili gumi, itd. Može da se opremi sa dosta funkcionalne dodatne opreme, s ciljem da se boravak na vodi učini nezaboravnim.
ID Oglasa: #112513805
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.