slika
slika
1 od 2

Originalno HONDA crevo za gorivo

11.990 dinFiksno

Kovin
Novo
113
3
pre 16 dana
NautikaOnline
Član od 12.02.2024.
Svi oglasi

Ovo originalno crevo sa pumpicom i dva konektora je ključni deo vašeg Honda vanbrodskog motora, dizajniran da obezbedi pouzdan i efikasan prenos goriva iz rezervoara u motor. Svaki deo ovog sistema je pažljivo izrađen od visokokvalitetnih materijala i proizveden prema strogim standardima kvaliteta Honda motora, garantujući optimalne performanse i dugotrajnost.

Crevo sa pumpicom omogućava pouzdanu isporuku goriva do motora, osiguravajući neprekidan rad vašeg motora tokom svake vožnje. Dva konektora obezbeđuju siguran priključak između motora i rezervoara,  sprečavajući curenje goriva i osiguravajući stabilan dotok goriva u motor.

Instalacija ovog originalnog creva sa pumpicom i dva konektora je jednostavna i brza. Kupovinom originalnih delova imate garanciju da su proizvodi pažljivo dizajnirani i testirani kako bi savršeno odgovarali vašem motoru.

Uz originalno crevo za rezervoar za Honda vanbrodske motore, osiguravate kontinuiranu sigurnost i izvanredne performanse tokom svake vožnje na vodi. Održavajte svoj motor u vrhunskom stanju s ovim pouzdanim originalnim delovima.

Originalni HONDA broj - 17700-ZW9-030

ID Oglasa: #163517360
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.