slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ručno vitlo za čamac 350 kg 6 m

100 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
324
9
pre 12 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Vi ste na redu sa ručnim vitlom iz MSV Da li želite da vučete čamce, kamp prikolice ili druge pokretne terete? Onda uzmite ručno vitlo od MSV! Koristite pouzdanu vuču, lako rukovanje i stabilan dizajn svih komponenti za bezbedno pomeranje lebdećih i kotrljajućih objekata u horizontalnom pravcu! Snažno ručno vitlo sa optimalnim prenosom Zahvaljujući stabilnoj konstrukciji i odnosu 3,2:1, pomoću ručnog vitla možete razviti vučnu silu od 350 kg! Ručicom upravljate samo mehanički i svojom snagom mišića da biste bezbedno vukli vozila ili čamce. Kablovsko vitlo se može koristiti univerzalno i bez struje, bilo u kući, bašti, marini ili radionici. Ručno vitlo se bezbedno montira na čamce, vozila ili druge površine pomoću montažne ploče. Koristite ručnu ručicu da aktivirate prijatno tihi mehanizam zupčanika, u kome se zupčanici precizno spajaju kako bi povukli teret. Menjač je izrađen od legiranog čelika i zaštićen je od korozije pocinkovanim premazom. Ako je potrebno, možete koristiti mehanički kočioni sistem da bezbedno držite uže za povlačenje u željenom položaju. Sve mehaničke komponente su zatvorene i zaštićene tokom rada. Možete lako ukloniti ručicu za skladištenje. Sa dužinom od 6 m, možete koristiti konopac izuzetno fleksibilno. Izdržljiva čelična sajla je pocinkovana, zaštićena od uvrtanja i, zahvaljujući debljini od 4 mm, posebno je stabilna i otporna na kidanje. Jednako robusna pokazuje se i kuka prečnika 18 mm, koju jednostavno pričvrstite za predmet koji se povlači.


Detalji o proizvodu: Snaga vuče: 350 kg Prenosni odnos: 3,2:1 Dužina užeta: 6m Prečnik užeta: 4 mm čelična kuka Kratke informacije: moćna - moćna vučna sila od 350 kg sa odnosom 3,2:1 Pogodna - ručna ručica sa zakretnim prekidačem laka za upotrebu IZDRŽLJIV - Pocinkovana čelična sajla dužine 6m sa prečnikom od 4mm sigurno - mehanički kočioni sistem i kuka prečnika 18 mm univerzalno – jednostavno pričvršćivanje preko montažne ploče
ID Oglasa: #142696926
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.