slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Waeco DCDC20 punjač dodatnih akumulatora 20A 12V-24V

300 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
476
3
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mr. N
Član od 30.04.2014.
Waeco DCDC20 je konvertor napona i punjač dodatnih akumulatora broda ili vozila. DCDC20 sa 12 V jednosmerne struje akumulatora koji pokrece brod/vozilo (sa alternatora), pretara napon na 24 V, tačnije 27,6 V jednosmerne struje, stabilnog napona od 20A i time omogućava punjenje dodatnim akumulatorima, bilo da su oni Gel, AGM ili standardni olovni akumulatori koji rade na 24V.

  • DCDC20 je punjac-invertor (pretvarač) vrhunskog kvaliteta Nemačke kompanije WAECO. Uređaj je napravljen kako bi zadovoljio portebe profesionalne upotrebe!
  • DCDC20 pretvara 12V jednosmerne iz napajanja akumulatora broda, automobila, kombija, kampera u stabilan jednosmerni napon od 24 V(27,6 V) 20A i time zadovoljava potrebu punjenja dodatnih akumulatora vozila. Napon punjenja ima IU karakteristike sa naponom od 27,6 V.
  • Produžite životni vek akumulatora uz Waeco PerfectCharge DCDC20 pretvarači napona i punjenja obezbeđuju da se baterije sve vreme optimalno pune tokom vožnje. Ovo sprečava nakupljanje sulfata – glavni uzrok preranog kvara svih olovnih baterija – i značajno produžava radni vek. Sa naprednom IU0U tehnologijom punjenja, PerfectCharge DCDC20 pretvarači punjenja imaju dovoljno snage da obezbede pravilno punjenje baterija čak i na kratkim putovanjima. Na dužim putovanjima garantuju potpuno punjenje, bez rizika od prepunjavanja baterije.
  • Kompaktna konstrukcija i mala tezina uredjaja, samo 1,8 kg i kompaktna konstrukcija, dozvoljavaju invertoru da sa lakoćom bude montiran u brodove, kamp kućice, kampere, kamp vozilima, kombi vozila.
  • Izolacija je galvanizovana izmedju ulaza i izlaza napona, tako da je nemoguće da dođe do ometanja i proboja u instalaciju vozila/broda. Maksimalni izlaz struje je elektronski regulisan.
  • Uređaj je opremljen zaštitama od kratkog spoja, preopterecenja, pregrevanja. Ukoliko je uredjaj pogresno povezan zastita se automatski aktivirana, zastita regauje na taj nacin sto iskljucuje uredjaj, a kada se pravilno poveze uredjaj se ukljucuju opet. Pretvarac ima LED indikacije na sebi koje su objasnjene u uputstvu istog.




karakteristike:
-----------------
12 V -> 24V DC, 20A
Model: DC1224-20
Efikasnost: 89%
Dimenzije: 115 x 70 x 277 mm
Težina: 1,8 kg
Ulazni napon: 10-16 V DC
Izlazni napon: 27,6V DC (±0.1 Volt)
Snaga uređaja: 20A

Za sva dodatna pitanja Vam stojim na raspolaganju!
ID Oglasa: #134628794
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.