slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Kajak stabilizatori za ravnotezu

200 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.262
15
pre 11 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Plivajte umesto umivaonika: pripremite se za isplovljavanje! Naš stabilizator kajaka pruža veću stabilnost i čini da se osećate bezbedno. Bilo da se radi o kajaku, kanuu, vožnji čamcem ili pecanju, tu je da vam pruži više stabilnosti i slobode u svim vodenim sportovima. Sklopivi i prenosivi: Ovaj stabilizator je napravljen od PVC-a sa zapečaćenim šavovima koji obezbeđuju nepropusnost i sprečavaju curenje vazduha. Sa sistemom dvostrukih ventila, može se naduvati i ispuhati za nekoliko sekundi. Samo ga preklopite i stavite u džep, a zatim ga možete poneti bilo gde. Prilagodite se vašim potrebama: 2 pomoćne ruke i 1 spojna šipka su obezbeđene za stabilnu platformu. Povezivanjem šipke sa pomoćnim rukama može se postići ukupna dužina od 2,4 m (94 inča). Unapred izbušene rupe na stubu omogućavaju vam da lako podesite dužinu. Podesiva dužina: 2,1m (81,5") do 2,4m (94"). Spremite se da isplovite sa stilom. · Jednostavan za instalaciju: Stabilizatori potpornja se lako instaliraju na bilo koju vrstu plovila. Naduvajte stabilizatore potkolenica, povežite šipku sa krakom pomoćnika, pričvrstite nosač šipke kroz pomoćnu ruku, a zatim zaključajte prsten. Postavite za nekoliko sekundi i spremni ste za plovidbu oko sveta. PRIMENI SE BILO GDJE I JEDRITE: Naš stabilizator kajaka na podupiraču je obavezan za sve ljubitelje vode. Neka to postane neophodno u kajaku, kanuu, vožnji čamcem, pecanju itd. Ponesite svoje strasti u vodu i vidite šta ste propustili! Mašajte novoj zabavi i avanturama.

 

specifikacije Materijal predmeta: PVC Podesiva dužina: 81,5 - 94 inča / 2,1 - 2,4 m Dužina artikla: 35,4 inča / 90 cm Širina artikla: 14,2 inča / 36 cm Težina: 6,6 lbs / 3 kg Karakteristika 1: Lako se naduvava Karakteristika 2: Lako se izduvava Karakteristika 3: Čvrsto zaptivanje

 

sadržaj paketa 2 komada stabilizator podmetača za kajak 2 k bočne udarce rukama 1 k klipnjača 1 k set dodataka

ID Oglasa: #151620035
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.