slika
slika
slika
1 od 3

Sup daska Bestway Oceana 305x84x12

27.500 din

Kragujevac
Novo
5.367
43
pre 3 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Garden trade online
Član od 23.09.2013.
kp izlog
  • Sadržaj: Daska za surfovanje, veslo, sedište - naslon za leđa, odmorište za noge,  pumpa, torba za nošenje, povodac, set za popravku.
  • Dimenzije: 305x84x12 cm
  • Nosivost: do 120 kg


Daska za surfovanje na naduvavanje sa veslom Bestway Oceana namenjena je svima koji žele da aktivno provedu boravak na moru ili jezeru. Daska za surfovanje sa veslom Bestway Oceana se lako može poneti bilo gde jer se naduvava na licu mesta, odnosno na samoj plaži. Da bi korišćenje bilo olakšano, u kompletu sa daskom za surfovanje na naduvavanje sa veslom Bestway Oceana se dobija sve što je potrebno: torba za nošenje i pumpa. Naravno, tu su još i veslo, "povodac" koji se vezuje za nogu, sedište - naslon za leđa, odmorište za noge,  kao i set za popravku. Sa gornje strane,   daska za surfovanje na naduvavanje sa veslom je presvučena neklizajućom podlogom.  

ID Oglasa: #115804107
Informacije

Garden Trade je registrovana internet prodaja. Svi proizvodi su novi, originalni u fabričkom pakovanju. Celokupnu ponudu možete pogledati klikom na KP izlog. Za najbolju komunikaciju pošaljite poruku sa oglasom koji Vas zanima. Proizvode šaljemo putem Aks, DeExpres i Bex službi. Garancija za tehničke uređaje je od 2 do 3 godine zavisno od proizvođača

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.