slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

BURNNOVE pumpa za SUP dasku i sl - 12V za kola - NOVO

4.180 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
36
8
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 11

 

BURNNOVE SUP Električna pumpa 20PSI Električna vazd ušna pumpa visokog pritiska 12V DC Inteligentna dvostepena vazd ušna pumpa za naduvavanje i ispuhivanje sa LCD ekranom 7 mlaznica za daske za veslanje, šatore, dušeke


Snažan i efikasan: Opremljena robusnim motorom i naprednom tehnologijom, naša vaz dušna pumpa SUP može se podesiti na maksimalni pritisak od 20 PSI, tako da možete bez napora da naduvate do 3 daske za vesla u isto vreme, što rasterećuje vaše ruke i štedi vas dragoceno vreme i energija kako biste se mogli usredsrediti na druge pripreme za svoje vodene aktivnosti.
Brzo naduvavanje i izduvavanje: električna vazd ušna pumpa koristi dvostepeni proces naduvavanja sa prvim stepenom od 350 litara u minuti i drugim pritiskom od 70 litara u minuti, sa postavkom od 15 psi za naduvavanje pulpe od 3,2 m / 10,5 stopa ukrcajte se za samo 8-9 minuta, a ispraznite se za samo oko 1 minut. Ovo obezbeđuje brzo i efikasno naduvavanje i takođe omogućava brzo ispuhivanje radi lakšeg skladištenja.
Uključi i pusti upaljač od 12 V: dolazi sa 10 ft 12 V DC utikačem, koji se može koristiti za brzo i jednostavno naduvavanje daske za veslanje jednostavnim povezivanjem sa upaljačom za cig arete u vašem automobilu, što rešava poteškoće u korišćenju struja na plaži. Plus, 2 osigurača od 15A su uključena za dodatnu sigurnost, obezbeđujući bezbrižno naduvavanje na plaži.
LCD displej sa praćenjem pritiska u realnom vremenu: Elektronska pumpa je opremljena digitalnim LCD ekranom koji vam omogućava lako podešavanje i praćenje željenog pritiska. Dugmad "+" i "-" omogućavaju precizno podešavanje pritiska. Kada se postigne unapred podešeni pritisak, pumpa se automatski isključuje kako bi se sprečilo prekomerno naduvavanje (izduvavanje zahteva ručno gašenje).
Multifunkcionalna SUP vaz dušna pumpa sa 7 mlaznica: sa crevom za vazduh od 3,5 stopa i opremljena sa 7 različitih mlaznica koje pružaju fleksibilnost i jednostavnu upotrebu, kompatibilna sa 90% proizvoda na naduvavanje na tržištu, kao što su daske za veslanje, vaz dušni dušeci, prstenovi za plivanje i joga loptice, itd. , kako biste zadovoljili vaše različite potrebe, recite zbogom mukama oko pronalaženja određene pumpe za svaki element na naduvavanje.

ID Oglasa: #166180279
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.