slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

OutdoorMaster Cachalot pumpa za SUP daske i dušeke - NOVO

7.380 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
74
11
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad online
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

OutdoorMaster 20PSI SUP vazd ušna pumpa visokog pritiska The Cachalot - inteligentno dvostepeno naduvavanje i automatsko isključivanje, funkcija deflacije, 12V DC konektor za automobil za daske za veslanje na naduvavanje, čamce


NIKADA NE PUMPANJE RUČNO PO LJETNJIM VRUĆINAMA! - Poštedite se naprezanja i znoja koji dolazi sa ručnim pumpanjem i pomozite mlađim ili mnogo starijim SUP-ovima korišćenjem ove električne SUP pumpe.
DOBRO NAPRAVLJENA I ČVRSTA - OutdoorMaster pravi kvalitetnu pumpu. Cachalot električna pumpa sa lopaticama je prošla kroz rigorozno testiranje i ima CE sertifikate. IZDRŽAV KVALITET i EKO PRIJATELJSKI materijal nude obećavajuće letnje putovanje.
BRZO ZA NADUVANJE I ISPUŠTANJE - Automatska dvostepena pumpa: 1. stepen za MAKSIMALNU BRZINU pri 350L/min i 2. stepen za MAKSIMALNI PRITISAK na 70L/min. Tehnologija AUTO-ISKLJUČIVANJA čini ih izuzetno bezbednim za upotrebu i uštedećete mnogo energije koja se inače gubi na vreme na vodi. Prilikom pakovanja, funkcija deflacije će UČINITI IZPUŠTANJE BRZIM I LAKIM.
DIGITALNI LCD EKRAN SA PRAĆENJEM PRITISKA U REALNOM VREMENU - Koristite digitalni displej da podesite željeni pritisak i pratite pritisak u realnom vremenu. PUMPANJE NIKAD NIJE BILO LAKŠE!
KOMPATIBILAN SA NAJVEĆOM ISUPS-om visokog pritiska - Cachalot pumpa za veslanje dolazi sa KOMPLETNIM setom mlaznica koje odgovaraju svim tipovima naduvavanja kao što su iSUP (skoro svi iSUP brendovi), kite-surf, ving-surf, kajak itd.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 16

 

ID Oglasa: #165630392
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.