slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Lux Splav/Luxury Floating House na Savi - Makiška strana

110.000 €Fiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
11.476
78
pre 13 dana
--
Član od 26.12.2022.
Svi oglasi

 

Prodaje se nov luksuzan splav na Savi sa mestom i kompletnom opremom, registrovan sa dozvolom, retko u ponudi. Objekat se nalazi na reci Savi, Makiški put posle Ade Ciganlije u blizini restorana Kraljicin Vagon i Siroti Ribar. Prilazni most, šipovi, pristanište, kuća na dva sprata, dve velike terase, podno grejanje, inverter klimatizacija, kompletno namešten, kompletno opremljen do najsitnijih detalja.  

 

Specifikacija - Splav od 117,00 m2, kuća 92,40 m2.

 

Plutajući objekat ima u prizemnom delu Nadgrađe/objekat od 46.20m2 u kojoj se nalazi: Veliki dnevni boravak sa trpezariom, kuhinja, veliko kupatilo,  ostavu ispod stepeništa. Splav u prizemnom delu ima još: veliku terasu od 45,00m2 i niži deo od 9,00m2.
Plutajući objekat na spratnom delu ima Nadgrađe/objekat od 46.20m2 u kojoj se nalazi: dve spavaće sobe od 14,58 m2 ,  16,27m2, kupatilo,  hodnik, kao i terasu od 15.40 m2.

Plutajući objekat poseduje još: kompletnu elektro instalaciju, podna svetla,  LED rasveta, spoljna zidna svetla, vodovodna i kanalizaciona mreža, izolacija (poda, zida, krova),  plutajući objekat ima i podno grejanje. Plutajući objekat takođe ima PVC stolariju. Spoljašnji podovi su od WPC Decking-a, unutrašnji podovi u prizemlju i na spratu su od laminata. Takođe poseduje: inverter klime, unutrašnja sobna vrata, ogradu, . Završna obrada spoljašnjeg zida je: Panel.  Plutajući objekat je na metalnim pontonima #4mm, .

Izuzetno moderan i stabilan plutajući objekat. Napravljen od kvalitetnih i savremenih materijala.

 

Molimo samo ozbiljni kupci da kontaktiraju kako ne bi gubili vreme.   Hvala na razumevanju.

 

 

 

ID Oglasa: #145779950
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.