slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Automatska pojilica činija Klik Klak sistem za kantu

160 din

Sremska Mitrovica
Novo
199
3
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sirmium Aquatech
Član od 13.01.2023.
Svi oglasi

Automatska pojilica – činija Klik Klak sistem za kantu za Živinu

 

Model PKKN.02

 

 

Udobnost i efikasnost za vaše koke uz naše pojilice "klik klak" koje se montiraju na kantu!

Predstavljamo našu revolucionarnu liniju pojilica "klik klak" dizajniranih da olakšaju ishranu i hidrataciju vaših koka. Naš jednostavan, ali efikasan sistem montiranja na standardne kante za vodu čini ove pojilice idealnim dodatkom za vašu farmu.

Zašto odabrati naše pojilice "klik klak" za vaše koke:

1.      Jednostavna upotreba: Naš "klik klak" mehanizam omogućava kokama jednostavan pristup vodi. Ovo olakšava kokama da se hidriraju i smanjuje potrebu za stalnim nadgledanjem.

2.      Ekonomičnost: Pojilice "klik klak" minimiziraju gubitak vode i smanjuju prosipanje, što rezultira uštedom resursa i smanjenjem troškova u vašem uzgoju.

3.      Higijena: Sistem "klik klak" osigurava čistu vodu za vaše koke, smanjujući rizik od zaraze i bolesti. Lako se čisti i održava, što doprinosi zdravlju i dobrobiti vaših koka.

4.      Univerzalni dizajn: Naše pojilice "klik klak" se lako montiraju na standardne kante za vodu, što ih čini kompatibilnim sa većinom sistema napajanja koka.

Kontaktirajte nas danas i unapredite svoj uzgoj koka sa našim pojilicama "klik klak" za kantu!

Ako želite da poboljšate efikasnost i udobnost u ishrani vaših koka, naše pojilice "klik klak" za kantu su savršeno rešenje. Kontaktirajte nas danas da saznate više o našim proizvodima, cenama i dostupnosti. Vaši pilići zaslužuju najbolje, a mi smo tu da vam to omogućimo.

 

 

Cena 160 din/kom

 

Sirmium Aquatech

Sremska Mitrovica 

064/8780-454

 

Mogućnost saradnje sa udruženjima, poljo apotekama i PET shopovim-a

 

ID Oglasa: #162847130
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.