slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Automatska pojilica činija sa navojem za kantu za Živinu G

160 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
535
23
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sirmium Aquatech
Član od 13.01.2023.
Svi oglasi

Automatska pojilica – činija sa navojem za kantu za Živinu Golubove Prepelice…

 

Model PKKN.01

Neka vaša proizvodnja pilića bude jednostavnija i efikasnija uz naše pojilice za pilice koje se montiraju na kantu!

 

Ponosno predstavljamo našu inovativnu liniju pojilica za piliće koje se lako montiraju na standardne kante za vodu. Sa našim proizvodima, vaša ishrana pilića će biti jednostavnija, čista i efikasnija nego ikada pre.

 

Prednosti naših pojilica za pilice koje se montiraju na kantu:

 

 

? Odvojivo čišćenje: Naša automatska pojilica za živinu ima pokretnu činiju, a sve komponente su čvrsto povezane zajedno kako bi se efikasno sprečilo curenje. Dizajn odvojive šolje za vodu tipa bajoneta čini čišćenje i zamenu praktičnijim bez zagađivanja izvora vode.

Sistem pojilica osigurava da voda ostane čista i sveža, smanjujući rizik od zaraze i bolesti među vašom živinom.

 

? Visokokvalitetni materijali: Ove automatske pojilice za živinu su napravljene od visokokvalitetnog PP materijala i opruga od nerđajućeg čelika, koje su izdržljive, otporne na curenje, bezbedne i pouzdane i koje se ne mogu lako oštetiti. Možete ih koristiti dugo vremena.

 

? Automatski sistem za pojenje živine: Obezbeđivanje sveže vode za živinu  je ključno za njihovo zdravlje. Automatski sistem za pojenje obezbeđuje čistu vodu za vaše živinu ceo dan.

 

? Jednostavna montaža: Naše pojilice se lako montiraju na standardne kante za vodu, što znači da nećete morati da kupujete dodatnu opremu ili alate za instalaciju.

Jednostavno koristite bušilicu da probušite rupe 9mm oko posude na 3 cm od dna, a zatim postavite dozator vode za živinu i proverite njihovo zaptivanje. Komplet od 5 pojilice na kanti od 20L dovoljan je za 25 pilića za 24-časovno pojenje.

 

? Široka primena: Dozator vode za živinu  je idealan alat za pojenje na  farmi. Može se koristiti kod kuće ili na farmi živine kako bi se osiguralo održivo i zdravo snabdevanje živinom vodom. Pogodno za kokoške, patke, golubove, ptice, ćurke, guske, divlje ptice itd.

Kontaktirajte nas danas i osigurajte svoje pojilice za piliće koje se montiraju na kantu!

Ukoliko želite da poboljšate efikasnost i higijenu u vašem uzgoju pilića, naše pojilice za piliće su idealno rešenje. Kontaktirajte nas danas da saznate više o našim proizvodima, cenama i dostupnosti. Vaša proizvodnja pilića zaslužuje najbolje, a mi smo tu da vam to omogućimo.

 

 

 

Cena 160 din/kom

 

Sirmium Aquatech

Sremska Mitrovica 

064/8780-454

 

Mogućnost saradnje sa udruženjima, poljo apotekama i PET shopovim-a

 

ID Oglasa: #162846941
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.