slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Gazista za svinje / Resetke za farme / Perforirani lim

Kontakt

Požega
7.797
88
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Pavle Kolarević
Član od 04.09.2013.
Svi oglasi
Pocinkovane rešetke tip „ PS “ - za svinje - gazišta za štale - farme

 

Gazišta tip „ PS “ su izrađena od čeličnih toplovaljanih limova, pocinkovanih ili nerđajućih čelika, konstruisana tako da najbolje trpe potrebno opterećenje i odvode fekalije.  

Proizvodimo ih u raznim dimenzijama, odnosno dužinu, širinu, visinu, debljinu lima, veličinu i razmak između flahastih otvora možemo prilagoditi zahtevima kupca.

Rešetka koja se takođe može koristiti za svinje je rešetka tip  „  PK “ (rešetke za krave, bikove. . . ) koje su na poslednje četiri slike u oglsu. Opširnije klikom na SVI OGLASI.

PRIMENA:

Ovaj tip gazišta koristi se za farme domaćih životinja (gazišta za svinje - gazišta za stoku). U zavisnosti od vrste domaćih životinja (krave, svinje, ovce, koze, živina. . . ), izrađujemo ih u različitim oblicima i veličinama.
    
MATERIJAL:

Izrađujemo ih od čeličnih toplovaljanih limova u kvalitetu Č0361 (S 235 JRG2), kao i od pocinkovanih i nerđajućih čelika.
 
POVRŠINSKA ZAŠTITA:

Prema zahtevu kupca gazišta mogu biti bez i sa površinskom zaštitom i to:

  • toplo cinkovanje
  • farbanje

 

KONTAKT:
                  +381 (0) 31 714 561

                  +381 (0) 65 303 72 27


www . resetke . com

www . ptpkolarevic . com

ID Oglasa: #108799110
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.