slika
1 od 1

Nož za obradu papaka kod ovaca UKAL

950 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
489
17
pre 5 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Nož za obradu papaka kod ovaca UKAL: Profesionalni nož za obradu papaka kod ovaca. Ima zašiljen vrh, koji omogućava lakše čišćenje slame, trave i sitnih kamenčića iz papka. Sečivo je dvostruko oštro.

Stanje papaka je od velikog značaja za ukupno zdravlje životinje. Obrada papaka se preporučuje kako se ne bi izazvala šepavost. Redovno treba vršiti pregled i obradu papaka, pogotovo u uslovima štalskog držanja. Preporučuje se da se vrši obrada papaka makar dva puta godišnje. Ukoliko se ovce izvode na ispašu, priliko šetanja dovoljno troše papke. Svakako ih treba pregledati da nije došlo do povreda na samom papku.

Prilikom obrade, makazama postepeno skraćivati vrh papka. U ponudi imamo makaze nemačkog proizvođača Kerbl, kao i makaze francuskog proizvođača Ukal. Nož za obradu papaka kod ovaca UKAL koristiti pri obradi pete i tabana. Polako skidati orožele slojeve dok ne dođete do ružičaste boje tabana. Takođe, na noževima treba ispratiti da ima i kukica pri vrhu koja olakšava čišćenje papka od slame, trave ili sitnih kamenčića. Nakon obrade obavezno izvršiti dezinfekciju papka rastvorom formalina ili bakar sulfata, a možete namazati i tar pastu– bukov katran koji služi za zaštitu i negu papka.

Pre svake upotrebe, opremu za obradu papaka obavezno dezinfikovati. Paziti i da nakon upotrebe, opet dezinfikujete opremu pre korišćenja na drugoj ovci.

U ponudi imamo sličan nož za obradu papaka nemačkog proizvođača Kerbl.

Ukal Francuska
ID Oglasa: #107388160
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.