slika
1 od 1

Plastična hranilica za prasiće

1.650 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
903
9
pre 14 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Plastična hranilica za prasiće: Hranilica je dimenzija 32x33x7cm. Napravljena od tvrde plastike, plave boje. Hranilica je jaka, izdržljiva, otporna na udarce.

Ova plastična hranilica za prasiće je namenjena za postavljanje na rešetkaste podove- može da se fiksira. Dno hranilice je podeljeno u 4 pregrada da se manje guraju dok jedu. Dno ima podignut zid, tako da ne može se rasipati hrana tako lako.

Zalučenje je za prasad veoma stresan period usled nedostatka mleka krmače i prelaska u odgajalište. Zato prasadima treba olakšati da se što pre naviknu na nove uslove. Neposredno po zalučenju, prasadima treba ograničavati količinu unete hrane. Hranilica svakako mora biti pravilno popunjena- ni premalo da ne usporite napredak životinje, a ni previše kako ne bi došlo do poremećaja u ishrani i probavi životinje.

Ova hranilica za prasad se koristi za suvu hranu, kao i za tečne obroke. U početku je najbolje davati obroke koji su sličnog sastava kao i hrana pre zalučenja, kao što su surutka i mleko u prahu. Lako se dopunjuje hranilica. Na dnu ima prorez sa zakačkom, da bi se lakše fiksirala za pod, te da prasad ne bi mogla da ruši hranilicu. Time se štedi na hrani. Laka za održavanje i čišćenje, i pozitivno utiče na zdravlje životinja.

U ponudi imamo i hranilice od nerđajućeg čelika, kao i plastične hranilice za prasad sa poklopcem- manje od 5kg i veće od 15kg zapremine. Takođe, imamo i automatsku hranilicu Rotechna od 120L.
ID Oglasa: #108975033
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.