slika
slika
1 od 2

pojilica za živinu Maxi Cup

1.700 din

Novi Sad
Novo
619
18
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Clair d.o.o.
Član od 01.04.2021.
Svi oglasi

 

Pojilica za živinuMAXI CUP je čvrsta i robusna pojilica koja se lako postavlja na bilo koju plastičnu posudu sa debljim zidom poput kante ili kofe, bureta ili plastične fricovkekanister.

Da bi ste postavili ili konektovali  ovu plavu pojilicu za živinu sa posudom, rezervoarom, potrebno je prethodno da izbuštie rupu promera 12mm na  na visini minimum 5cm, mereno spolja.

Nakon toga je potrebno odvrnuti sito i navrtku, tako da zid posude ide u “ sendvič” između pojilice, zaptivne gumice (spolja) i navrtke i sita (iznutra).

Laka montaža, demontaža i rasklapanje pojilice omogućava lako održavanje, a sito koje ima, omogućava upotrebu spolja, odnosno, držanje napolju, u dvorištu, npr.

Pojilica za živinu se automatski napuni i drži konstantan nivo vode sve dok je rezervoar, posuda na koju je namontirana puna, a njena zapremina, konstantna količina vode u njoj je 0,5l.

Ova pojilica može da se koristi za svu domaću živinu, piliće, ćuriće, morke, kao i za divlje ptice poput fazana, golubova…

Pojilica se prodaje na komad, dostupna je samo u plavoj boji.

Proizvedeno u Velikoj Britaniji.

 

Clair d. o. o.   je firma iz Novog Sada koja se 15 godina bavi prodajom konjičke i stočarske opreme kao i opreme za domaćinstva. U ponudi imamo preko 3500 artikala.

Sve artikle možete kupiti lično u radnji ili Vam šaljemo kurirskom službom City express.

Mogućnost kupovine preko računa.

Clair d. o. o.
Alberta Ajnštajna 2
21000 Novi Sad 
https: //clair. rs/

Porudžbine na:   +381 66 651 99 65 (poziv samo u radnom vremenu, viber i sms poruke 24h) 

ponedeljak - petak: 9h -17h

sreda : 08-19h
subotom: 9h -12h
NEDELJA JE NERADNA

ID Oglasa: #152959007
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.