slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Puisor Inkubator Poluautomatski 51 jaje Besplatna Dostava

13.000 dinFiksno

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
991
24
juče
Mirko 0613082026
Član od 29.04.2020.
Pogodno za kokošija, prepeličija, morčija, plovčija, guščija, pačija i jaja fazana!

Slika 1 poluautomatski ( 51 kom )
( Kad se izvade korpice- saće onda može stati 70 jaja ali se okreće ručno jaje po jaje)

Poluautomatski inkubator 51 jaje Puisor IO-103 TH : Oduvek ste sanjali da imate farmu pilića ili prepelica? Sa ovim poluautomatskim puisor inkubatorom, nikada nije bilo tako lako - Unapred podešen model, ne morate da brinete o podešavanjima temperature i vlažnosti. - Njegov okrugli oblik obezbeđuje odličnu ujednačenost temperature. -Pogodno: Jednostavno uključite inkubator i dodajte vodu u posudu ispod rešetke za okretanje. Nema više rizika od greške!
( Procenat pilića preko 85% slika 2 )

 

Napravljen od otporne meke plastike, puisor inkubator se zagreva otpornikom, a toplota se distribuira ventilatorom - Digitalni displej koji pokazuje temperaturu i nivo vlažnosti, - Okretanje mreže za postavljanje 51 kokošijeg ili pačjeg jajeta - Poluautomatski model / potrebno je samo da aktivirate vagu dva puta dnevno da biste istovremeni okrenuli sva jaja. Karakteristike proizvoda: - Evropska proizvodnja - Dimenzije: 48 k 48 k 24 cm - Napajanje: 230V 50 Hz - Snaga: 100 V
DOSTAVA BESPLATNA
ID Oglasa: #163357747
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.