slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Rezervoar za tečni azot 3l

300 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
905
13
pre 12 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-Kre-Shop online
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Karakteristike i detalji Visokokvalitetni vazduhoplovni aluminijum: ISO 13485 (medicinski uređaji) i APRAGAZ MDD sertifikat. Rezervoar za tečni azot je napravljen od legure aluminijuma visoke čvrstoće i ima dug radni vek. I dalje može da radi čak i ako je rezervoar za skladištenje izgreban i deformisan zbog nepravilnog rada. Odlična toplotna izolacija: posebna unutrašnja struktura obezbeđuje zvučnu izolaciju; smanjuje isparavanje tečnog azota. Dobar kvalitet zavarivanja i procesi štancanja smanjuju mogućnost curenja u košuljici. Sporije isparavanje: Postoji dovoljno vakuumskog prostora između spoljašnjeg omotača i unutrašnjeg kontejnera. Rezervoar za azot je opremljen gasnim adsorbentom za apsorpciju drugih gasova i održavanje okruženja visokog vakuuma. Pored toga, visokokvalitetni vakuumski čepovi poboljšavaju nepropusnost. Kompletan set pribora: 6 kanistera: može se staviti u rezervoar za skladištenje uzoraka. Kućište sprečava korišćenje neravnih ogrebotina na površini i štiti rezervoar za tečni azot od udaraca i oštećenja. Prenosiv za transport. Široka primena: rezervoar za tečni azot se široko koristi u stočarstvu, naučnim istraživanjima i mehaničkoj obradi, koristeći tečni azot kao rashladno sredstvo za transport uzoraka i preciznu obradu metalnih materijala na niskim temperaturama.

 

specifikacije Sadržaj: 3 L Materijal: legura aluminijuma Prečnik otvora: 50 mm / 1,97 inča Spoljni prečnik (mm): 228 mm / 8.98 in Visina: 450 mm / 17,72 in Dubina kanistera: 111 mm / 4,37 in Prečnik kućišta: 35 mm / 1,38 inča Vreme statičkog držanja (ne koristi se): 30 dana (česta upotreba i otvaranje poklopca će izazvati isparivanje tečnog azota i skratiti vreme skladištenja). Opcioni poklopac koji se može zaključati: Da Težina praznog vozila: 7,04 lbs / 3,2 kg Kanister: 6 kom. Isparavanje: 0,16 L/dan

 

 

sadržaj paketa 1× 3 L rezervoar za tečni azot 1× Uputstvo za upotrebu 6 × kanistera 1× vakumska jakna
ID Oglasa: #143135182
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.