slika
1 od 1

Ular za goveda

1.100 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
494
1
pre 3 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Ular za goveda: ular je napravljen od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Namenjen je za lakše vođenje krava i mladih bikova.

Materijal od kog je napravljen ular je fino obrađen. Ne grebe i ne oštećuje kožu goveda. Ima podešavajući kaiš koji ide oko glave. Kaiš ima prošiveno kožno ojačanje oko kopči, kako se kaiš ne bi habao. Ukupna dužina kaiša je oko 100+ 35cm (deo gde se nalazi kopča).

Kaiš oko nosa takođe ima podešavajuću dužinu. Dužina kaiša je oko 60+ 40cm (deo gde se nalazi kopča). Kaiš ima prošiveno kožno ojačanje oko kopčanja, kako se ne bi habao. Na delovima gde se spaja sa drugim kaišem je duplo prošiveno, tako da je ular jak i pouzdan. Na sebi ima ovalnu kariku koja omogućava dodatno podešavanje kaiša. Takođe, D alka se nalazi na donjem kaišu. Uključena je u cenu ulara.
ID Oglasa: #101949368
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.