slika
1 od 1

Drzač rama za otklapanje na kanti BEE

750 din

Čurug
Novo
170
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-51350

 

Držač rama za otklapanje je savršeno rešenje za svakog pčelara kao osnovna ili pomoćna oprema. Izuzetno konstrukciono rešenje obezbedjuje lako i efikasno korišćenje stalka za  otklapanje. Izvedeni otvori omogućuju lako prihvatanje satonoša različitih oblika i dimenzija što garantuje stabilnu poziciju rama u fazi otklapanja. Na držaču postoji otvor za pozicioniranje eksera od 2 mm (ne isporucuje se sa stalkom) koji omogućuje pčelaru alternativno postavljanje rama i njegovo lakse okretanje. Držač se lako montira na kante čiji je precnik 300 mm uz izuzetnu stabilnost istog. Drzač rama za otklapanje izradjen je od kvalitenog i postojanog materijala, a robustan dizajn je garant njegove dugovečnosti.

 

Držač rama za otklapanje lako se montira na kantu koju imamo u ponudi.
Dimenzije držača: 330 x 138 x 20 mm  

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #155891752
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.