slika
1 od 1

Ekorus trake protiv varoe

450 dinFiksno

Niš
Novo
Dostupno odmah
65
5
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bela pčela webshop
Član od 19.05.2014.
Svi oglasi

Pakovanje:

10 drvenih štapića (trake) hermetički zatvorenih u kesice od specijalne folije.

Način čuvanja:

Čuvati na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece i životinja, odvojeno od hrane i pića, na temperaturi od 0S do +25S.

Dejstvo preparata:

Ekorus ima jako preventivno i repelentno dejstvo protiv Varroa destructor, Acarapis woodi i voskovih moljaca. Na ovaj preparat paraziti ne mogu da razviju rezistentnost (otpornost).

Doziranje i način primene:

Pčelinja društva treba tretirati na proleće (posle prvog pregleda), u letnjem i jesenjem periodu, postavljanjem drvenih štapića u košnice. Potrebna su 2 štapića za košnice sa 10 do 12 ramova. Za mala društva (koja imaju do 6 ramova) dovoljan je jedan štapić koji se stavlja između centralnih ramova (između 3 i 4 rama), a u većim društvima jedan štapić treba postaviti imeđu 3 i 4, a drugi između 7 i 8 rama. Štapići se stavljaju u košnice na period od 5 do 30 dana, u zavisnosti od količine zatvorenog pčelinjeg legla.

Napomene:

Pakovanje otvoriti pre same upotrebe tj. pre samog tretiranja pčela. Primeniti na temperaturi od +7 do +28 oS. Za kontrolu opadanja krpelja, preporučuje se staviti list papira, obilno podmazan biljnim uljem, na dnu košnice. Upotrebom preparata prestati 7 dana pre početka sakupljanja meda.

ID Oglasa: #164643318
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.