slika
slika
slika
slika
1 od 4

Nož za čišćenje matične rešetke

270 din

Čurug
Novo
40
3
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-72550 

 

Nož za čišćenje matične rešetke se koristi prilikom čišćenja i održavanje matične rešetke. Nož se sastoji od drške koja je izrađena od drveta i dela za čišćenje matične rešetke koji ima dve radne strane. Jedna strana noža je nazubljena pri čemu razmak između zuba u potpunosti odgovara razmaku između žica na matičnoj rešetki. Druga strana noža je ravna i oštra je služi površinskom skidanju materijala, a imajući u vidu njen univerzalni dizajn, može se primeniti i za čišćenje drugih komponenti košnica od voska, propolisa i sl. Shodno navedenom, nožem za čišćenje matične rešteke je moguće moguće izvesti veoma efikasno i kvalitetno čišćenje, pri čemu nema bojazni da će se oštetiti površinska zaštita na samoj matičnoj rešetki. Nož za čišćenje matične rešetke ima ukupnu dužinu od 210mm, pri čemu je širina radnog dela za čišćenje 65mm. Radni deo noža je izrađen od prohroma (inox). Ergonomski dizajn i visok kvalitet primenjenih materijala garancija su upotrebljivosti i dugotrajnosti.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #155677825
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.