slika
slika
slika
slika
1 od 4

Otklapač saća poluautomatski, inox

92.900 din

Čurug
Novo
210
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-52000

 

Oprema koja brzo i efikasno otklanja medne poklopce i to sa obe strane rama istovremeno. Na mašini je omogućeno podešavanje dimenzije rama, kao i dubina otklapanja odnosno razmaka između rotirajućih osovina sa noževima. Celokupan postupak se sastoji od toga da radnik na mašini uloži ram sa medom u pokretno postolje koje se spušta i podiže vertikalno između rotacionih valjaka, pri čemu se spuštanje rama vrši manuelno povlačenjem ručke na otklapaču, ram prolazi između rotirajućih valjaka i medni poklopci se odvajaju, zatim se podizanjem ručke ram odvaja od valjaka, ii kao takav spreman je za vrcanje. Osovine rotiraju u suprotnim smerovima, što omogućava noževima da pod dejstvom centrifugalne sile zauzmu neophodan položaj za skidanje mednih poklopaca. Na opremi su svi delovi koji dolaze u dodir sa medom izrađeni od nerđajućeg čelika odobrenog za primenu u prehrambenoj industriji odnosno plastike sa atestom za prehrambenu industriju. Rotirajuce osovine pokreće motor od 0.37kW. ahtevima kupca, tako da odgovaraju traženoj visini i širini rama. Molimo Vas da nas prethodno kontaktirate telefonom, kako bi se dogovorili o roku isporuke.

  Električni otklapač saća proizvodimo u sledećim varijantama:
a) Poluautomatski otklapač saća, kod koje korisnik, ručno, preko poluge spušta i podiže ram sa medom (52000).
b) Automatski otklapač saća, kod koje elektro motor vrši automatsko spuštanje i podizanje rama u mašini (52010).
Otklapač saća se izrađuju od materijala sertifikovanog za upotrebu u prehrambenoj industriji – prohromskog lima kvaliteta AISI304.  

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #155892250
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.