slika
1 od 1

Pojilica za pčele sa posudom plastična, 0.75l - Nicot

270 din

Čurug
Novo
227
13
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-31836 

 

Pojilice  služe snabdevanju pčela dovoljnim količinama čiste sveže vode radi zadovoljenja njihovih potreba, u slučaju da prirodna pojila nisu dostupna. Neophodne su pčelama, naročito u doba prihranjivanja i intenzivne paše, kao i za vreme toplih letnjih dana kada im je potrebna relativno velika količina vode. Ako pčele nemaju na pčelinjaku dovoljno sveže vode, one odlaze daleko po istu, gube vreme, pa je efekat njihovog rada mnogo manji. Pojilo sadrži i rezervoar za vodu kapaciteta 1 litra.

 

Pojilica za pčele plastična ‐ Nicot je napravljena za otvor košnice visine najmanje 8 mm i dužine 40 mm. Košnica mora biti postavljena ravno ili sa laganim nagibom prema naprijed.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #155676683
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.