slika
slika
slika
slika
1 od 4

Presa za izradu satnih osnova DB, silikonska sa hladjenjem

77.000 din

Čurug
Novo
395
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-121220

 

Satna osnova se dobija ulivanjem otopljenog voska između dve ravne ploče na kojima su postavljene silikonske osnove saća, prečnika 5,35mm. Presa osamostaljuje pčelara u izradi satnih osnova. Satne osnove dobijene livenjem su prirodnije, pa ih pčele radije prihvataju, a matica radije zaleže saće. Takođe, osnove dobijene presom su lepše izrade jer su krute i ne krive se. Presa se može izradjivati i po naruđbini, kako po veličini satne osnove tako i po veličini ćelije (5.0 mm, 5.1 mm, 5.4 mm).

Presa za izradu satnih osnova se izradjuju za dimenzije rama LR i DB. Presa za izradu satnih osnova je priručno rešenje za pčelare koji žele sami da prerade svoj vosak. Presa je izrađena od kvalitetnog prohroma sa vodenim hlađenjem ploča za izlivanje čime se ostvaruje bolji prenos toplote, brži i lakši rad.   Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #156157533
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.