slika
slika
slika
1 od 3

Vremenska regulacija motora za vrcalice, centrifuge 12V,150W

12.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2.328
28
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan
Član od 26.02.2016.
Svi oglasi
Široko impulsna modularna vremenska regulacija motora, tip SDR01.
Prvenstveno je pravljena za vrcalice, centrifuge, ali može da se koristi i za bilo koji drugi motor koji se napaja jednosmernim DC naponom 12V i snage maksimalno do 150W.
Uređaj može da radi sa napajanjem na mrežu 220V ili na akumulator 12V, što se bira prekidačem.
Ima soft, tj meki start motora. To znači da prilikom starta motora, isti se polako i postepeno ubrzava do maksimalne brzine koju ste zadali na potenciometru. Zadata brzina se očitava na desnom displeju, u razmaku od 0 do 100 %. Pomenuti displej ne prikazuje broj obrtaja motora, već samo nazivnu brzinu motora u procentima.
Na levom potenciometru birate vreme koje Vam je potrebno da se motor okreće i isto se prikazuje na levom displeju. Prekidačem ispod birate opseg vremena od 0-99 sekundi ili od 0-99 minuta.
Pokretanje motora vršite pritiskom na taster "start/stop". Vreme rada motora se na displeju odbrojava, od zadate vrednost do nule. Kad dođe do nule, motor se gasi. U svakom momentu u toku rada motora, ponovnim pritiskom na isti taster, motor se zaustavlja i uređaj se resetuje na početnu poziciju. Potpuno istu funkciju kao i taster, ima i nožni prekidač ("papuča"). Motor možete da startujete i stopirate i na taster i na papuču, nezavisno od toga koji od njih dva je pre toga bio pritisnut. Kao indikacija da je motor u radu, svetli plavo led svetno na tasteru.
Uređaj poseduje elektronsku zaštitu od pogrešnog priključenja na akumulator i u isto vreme se čuje isprekidani piskavi ton ("buzzer") kao znak upozorenja na grešku.
Kabl sa utikačem za napajanje 220V. Kabl sa "štipaljkama" za napajanje na akumulator 12V. Kabl sa buksnama za priključenje motora. Kabl sa nožnim prekidačem. Svi kablovi su dužine nešto ispod 2 metra.  
Cena je po komadu. Za veće količine niža cena.
Proizvodnja i prodaja. Za pravna lica plaćanje preko računa.

Na poruke i pitanja na koja imate odgovore u tekstu oglasa i na pitanja koja nemaju blage veze sa oglasom, NE ODGOVARAM. U opisu oglasa je 99% sve objašnjeno. Za ono što nije, na upit odgovaram što pre je moguće. Zato, nemojte samo da pročitate naslov oglasa i da postavljate nepotrebna pitanja, nego pročitajte oglas do kraja. To će uštedeti vreme i Vama i meni.
ID Oglasa: #109386369
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.