slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Матице и матичњаци 2024

1.300 din

Gornji Milanovac
4.844
59
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Rajko Jelic
Član od 03.02.2019.
Svi oglasi


У понуди од половине маја до септембра матице и матичњаци произведене на пчелињацима Јелић од преко стотину друштава. Радимо са преко 500 оплодњака по аустријском систему. Дугогодишње искуство и најбоља могућа селекција за наше услове говоре да су купци задовољни и да се круг нових купаца шири. На пчелињацима на више локација поседујемо више линија домаће Карнике као и карнике од родоначелница увоза из Аустрије (Реберник). Сваке недеље испорука матица на базном пчелињаку. За веће количине биће обезбеђена дистрибуција наших матица такође сваке недеље у Крушевцу , Трстенику, Гочу и Книћу а ускоро и у још места , такође за вече количине може корекција цене. Са жељом да задовољство буде обострано , с'поштовањем ваша Golden Queen group.

 Уговарање матичњака две недеље пре планираног преузимања. Цена матице 1300дин, матичњак 300дин ком. За веће количине цена се формира у зависности од количине у договору са купцем.
У понуди ће бити и пакетних ројева као и ројева на дб и лр раму.

 

Могућност продаје неоплођених тек изведених матица по цени од 500 дин

HID broj: 713210003263
ID Oglasa: #124940485
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.