slika
1 od 1

Trainer Aminokiseline 1l

1.790 dinFiksno

Smederevo
Novo
139
3
pre 11 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dejan
Član od 21.09.2015.
Svi oglasi
100% AMINOKISELINE BILJNOG POREKLA  bez aminokiselina životinjskog porekla!

 

TRAINER je tečno organsko azotno đubrivo na bazi aminokiselina biljnog porekla za folijarnu primenu. Prisutnost organskog azota omogućava da proizvod bude energetski aktivan u razvoju biljaka, pomažući takođe prevazilaženje klimatskih stresnih situacija.  TRAINER se brzo absorbuje preko lista i translocira se u tkivu biljke i u roku od nekoliko sati može da izvrši svoje dejstvo u biljci.

ANTISTRES DEJSTVO: pomaže biljci tokom bilo kakvog stresa (izrazita vrućina i hladnoća, mala osvetljenost, oštećenje, itd. )

BIOSTIMULATIVNO DEJSTVO: potpomaže rast biljke i olakšava najosetljivije faze razvoja (rast, formiranje plodova  i njihov rast, itd. )

Folijarna primena: 300 – 350 ml/100l vode za 2-4 tretmana tokom vegetativnog ciklusa u zavisnosti od vrste useva, agronomskih uslova proizvodnje i nutritivnih potreba biljke.

 

Za sve informacije mozete nas kontaktirati.

 

Robu saljemo brzom postom.

 
ID Oglasa: #158600456
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.