slika
slika
1 od 2

Starter Kipor 178F Sword

1.230 din

Kikinda
Novo
14
1
pre 14 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Kompletan starter motora za KIPOR KAMA 178F je ključni deo koji omogućava lako pokretanje motora vašeg KIPOR KAMA 178F motora. Ovaj starter, koji dolazi kao kompletan set sa svim potrebnim komponentama, omogućava pouzdano pokretanje motora i olakšava rad.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog kompletnog startera:

  • Precizna kompatibilnost: Starter je specifično dizajniran za KIPOR KAMA 178F motor, osiguravajući savršeno pristajanje i funkcionalnost.
  • Kompletan set: Ovaj starter dolazi kao kompletan set sa svim potrebnim komponentama, uključujući deklo, oprugu, zupčanike i ostale delove potrebne za montažu.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađen je od izdržljivih materijala visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajan rad i pouzdanost u različitim uslovima.
  • Olakšava pokretanje: Glavna uloga kompletnog startera je olakšavanje pokretanja motora, što je posebno korisno pri hladnom startu ili nakon dužeg perioda nekorišćenja.

Zamena starog ili oštećenog startnog sistema vašeg KIPOR KAMA 178F motora ovim kompletnim starterom će osigurati efikasno pokretanje motora i održavanje optimalnih performansi. Investirajte u ovaj kompletni starter kako biste osigurali pouzdan rad vašeg motora i uživali u besprekornom performansama.

ID Oglasa: #165097900
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.