slika
1 od 1

FitoFert Energy Root 5-55-10

520 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
1.224
5
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Princv online
Član od 14.01.2014.
kp izlog

Energy ROOT 5/55/10+me  /fitofert/

od 1 kg po 600
od 5 kg po 550 din kg
od 10 kg po 520 din kg 

Ova formulacija koristi se u pocetnim stadijumima vegetacije, periodu firmiranja i rasta korenovog sistema ili regeneracije kod visegodisnjih zasada. Fosfor je energetski element koji bitno utice na deobu, deferencijaciju celija i buduci rast. Razvoj i plodonosenje vezani su za pravilno usvajanje fosfora u pocetnim stadijumima rasta. Preparat je formulisan sa idealnim odnosima N-P-K komponenata koji ce uspesno razviti koren biljke i generativne organe, takodje sadrzi odgovarajuce mikroelemente /Fe, Zn, Mn, Cu, B, Mo/ potrebnih biljkama u ovoj fazi razvoja.

ID Oglasa: #62564065
Informacije
cena nekih artikala je sklona promeni jer  zavisi od uvoznika i dobavljaca, svakako u slucaju promene obavezno obavestavamo pre slanja, isto vazi i o trenutnoj dostupnosti artikla
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.