Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Poljoprivreda > Ostalo

slika
1 od 1

Wuxal ascofol

520 din

Čurug
Novo
538
4
pre 11 dana
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
Svi oglasi
Pakovanje:
  • 250ml 520,00 din.
  • 1l 1.480,00 din.
Folijarno 

SASTAV: Аzot (N) 2,3%, Каlijum (kao K20) 1,5%, Ugljenik organski (С) 7,63%, Bor (B) 3,0%, Маngan (Mn) 0,8%, Cink (Zn) u koncentraciji 0,5%
PRIMENA:
Folijarno hranivo sa visokim sadržajem organske materije izolovane iz morske alge Ascophyllum nodosum. Ekstrakt morskih algi ima visok sadržaj prirodnih hormona poput citokinina, auksina, giberilina koji utiču na mnoštvo procesa u biljkama. Auksini regulišu izduživanje ćelija, formiranje korena, rast pupoljaka i ploda. Citokinini pokreću proces umnožavanja i deljenja ćelija. Stimulativno utiče na klijanje i ukorenjavanje biljaka, poboljšava rast korena i nadzemnog dela biljaka i povećava otpornost biljaka na stres. Visok sadržaj bora, mangana i cinka omogućava da se u fazama rasta i razvića biljaka, za koje su ovi mikroelementi neophodni.

KOLIČINA PRIMENE:
Paradajza, paprike, lubenice i krastavca - u količini 2-3 l/ha, kada su biljke u fazi početka cvetanja

Šargarepe, luka i praziluka - u količini оd 2,5 l/ha, 2-3 nedelje posle nicanja.  

Kupus, kelj i karfiol - u količini оd 3 l/ha, kada su biljke u fazi 4-6 listova.  

Vinove loze - u količini 1-2 l/ha (prvo prskanje), nedelju dana pred cvetanje, a drugo 1-2 nedelje posle cvetanja.

Jagode - u količini оd 3 l/ha (prvo prskanje), kada su biljke u fazi 5-6 listova, drugo pred cvetanje, a treće u vreme formiranja plodova.  

ID Oglasa: #66728272
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.