slika
slika
slika
slika
1 od 4

Agril torbe od flisa za biljke, 2 komada, 2x2m, 80 g/m2

99 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
36
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Abimars baštenske torbe od flisa za biljke velike, 2 komada 2x2m 80gsm, hortikulturno runo za biljke, jakne od biljnog runa za zaštitu od mraza, netkane kese od biljnog runa za zaštitu od mraza.

Ovo je odlična baštenska torba za zaštitu od smrzavanja od flisa veličine 2M x 2M i napravljena je od netkanog polipropilena od 80gsm (80 g/m2). Pokrivač od flisa za zimsku zaštitu bilja pruža poboljšanu zaštitu od smrzavanja i štiti do -15 stepeni, deblji je i topliji od standardnog flisa od 30gsm ili 40gsm (a ostalih 30gsm obično štiti samo od -5/-6 stepeni).

Lako se sastavljaju, prednost imaju patentni zatvarač koji prolazi celom dužinom štitnika, što ih čini mnogo lakšim za postavljanje bez oštećenja biljaka. Strana sa patentnim zatvaračem omogućava pristup za bilo koje zalivanje, pregled itd. Bez obzira na način na koji se koriste. Dodatak kanapa ima dodatnu prednost u tome što ga ne oduva u oluji.

Naša zimska torba od flisa je blago providna sa sitnim porama, može dobiti sunčevu svetlost, vazduh i vlagu koji su biljkama potrebni za rast. Prošao je test vodopropusnosti pre nego što je napustio fabriku kako bi osigurao da biljke imaju potrebnu vlagu za rast zimi. Tako sjajno za nežne biljke u bašti preko zimovanja.

Vreća za zaštitu od smrzavanja od hortikulturnog flisa je veoma lagana, tako da je veoma jednostavna za upotrebu i rasteže se preko biljaka. Spasiće vaše biljke od snega i mraza. Takođe je za višekratnu upotrebu (može se prati u mašini), tako da ćete ih ponovo koristiti za sledeći mraz, dovoljno je robustan više od jedne sezone, ne cepa se lako kada ga povučete.

Čini se da je materijal više nego adekvatan da zaštiti biljke i da izdrži surovost engleske zime. lako će se uklopiti na sve biljke i grmlje osetljive na mraz u vašoj bašti. Ovim jaknama od flisa bilo je mnogo lakše upravljati od tradicionalnog flisa kada se pokrivaju velike biljke. Možete koristiti hortikulturnu vunenu zaštitu od mraza da zaštitite viseće biljke u korpi, izuzetno velike biljke u saksijama ili grmlje.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #160691753
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.