slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Elektro cobanica METEOR ( pastir , cuvarka , el ograda )

Kontakt

Požega
Kao novo - nekorišćeno
999
17
pre 4 dana
Stefan Todorović Stelectronic
Član od 07.09.2017.
Svi oglasi
НОВО! ! Поштовани купци са поносом представљамо да су наше чобанице добиле и ново кућиште које лично производимо од квалитетне пластике, кућиште је дало низ побољшања као што су ВОДООТПОРНОСТ, температурна издрживост на сунцу, професионални изглед. . .

Ефикасно и сигурно чување грла уз МЕТЕОР електро чобанице изутетног квалитета и перформанси где уз квалитетно постављену електро ограду можете заградити огромну површину, специфичне по могућности прецизног одређивања снаге и брзине удара, на најјачем степену снаге засигурно међу најјачим на тржишту то поседују и заштиту од грмљавине што је главна мана страдања старих чобаница са NE555 интегралним колом. . .
Помоћу тастера са предње стране уређаја прецизно одређујете снагу и брзину удара.

 Упутство:

СНАГА И БРЗИНА ИМПУЛСА: снагу и брзину система одређујете према потребама, у нормалним условима снага не треба прелазити 2 осим када су грла у навикавању током првих дана испуста или ако никада нису пуштана на испашу и том приликом снагу одређујете према следећој табели:
(коза, овца 2-3), (коњ, стеона крава 3-5), (дивљач, бикови 4-6) 

У ПОНУДИ:

1.
МЕТЕОР СОЛАР: 18.000 дин + цена панела
Варира од снаге панела и марке (10.000дин - 15.000дин)
(Могућа израда по договору) Са уграђеном батериом и соларним панелом за пуњење.

2.  
МЕТЕОР АКУ ПУЊИВА: 18.500 дин + цена батерије:
Батерија 7ah 2.000дин = 20.500дин
Батерија 12ah 4000дин = 22.500дин
Са уграђеном батеријом и мрежним прикључком за пуњење ( ова верзија само ради на батерију, и поседује пуњач за батерију, не сме бити улључена за време пуњења).

3. *Најпродавани модел*
МЕТЕОР ПРО: 20.000 дин
Комбинација мрежног прикључка на 220в и акумулатора од аутомобила, може радити и на 220в и на акумулатор.
Напомена (аутомобилски акумулатор не долази у пакету ).

4.
МЕТЕОР ЕЛ: 19.500 дин 
Само мрежни прикључак на 220в.

5.  
МЕТЕОР АКУ: 17.000 дин 
Само прикључак за акумулатор.

Ни на једној од наведенх немате пад напона и све су једнаке снаге, само је разлика у мрежним прикључцима. Уз договор, према вашим потребама радим и каблове за повезивање на мрежу и електро ограду. . .

ГАРАНЦИЈА!
Могуће слаље брзом поштом

За сваку додатну информацију ме позовите или пишите поруком на ( Кп, Viber, WhatsApp ) па ћу вам послати снимке како ради у пракси.
ID Oglasa: #153185174
Informacije
STelectronic se bavi kreiranjem električnik i elektronskih sklopova prema vašoj želji i meri pred nama su brojni kreirani uredjaji zadovoljnih mušterija kao i gotovi uredjaji koje serijski proizvodimo.

Ukoliko imate bilo kakav zahtev kontaktirajte nas!

Robu šaljemo post expresom. . .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.