slika
1 od 1

Motorni bušač rupa FBR50NK

29.490 din

Beograd | Čukarica
Novo
114
1
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Rezervni deo PR.
Član od 10.08.2023.
kp izlog
Motorni bušač rupa FBR50NK je robustan alat dizajniran za bušenje rupa u zemljištu sa minimalnim naporom. Ovaj bušač je posebno pogodan za upotrebu u građevinskim, poljoprivrednim i postrojenjima za ogradu.

Sa snagom motora od [Navedena snaga motora] i [Navedena snaga motora u kilovatima] kilovata, ovaj bušač pruža snažne performanse za brzo i efikasno bušenje rupa različitih prečnika.

FBR50NK je opremljen ergonomski dizajniranim ručkama i udobnim osloncem za ramena, što omogućava udobno rukovanje i smanjuje umor korisnika tokom dugih radnih perioda.

Ovaj bušač je izuzetno pouzdan i izdržljiv, idealan za profesionalnu upotrebu u zahtevnim okruženjima. Sa svojim performansama i pouzdanošću, FBR50NK je nezamenjiv alat za svakog majstora ili radnika koji se bavi bušenjem rupa u zemljištu.

Napomena: Pakovane ne sadrzi burgije
ID Oglasa: #164318617
Informacije
www. rezervnideo. com

Nalazi se u Beogradu-Železnik u ulici Stevana Filipovića 2v, sprat 1.

Radno vreme 08-16h radnim danom.

Svaki proizvod poručen kod nas može biti poslat brzom pošto ili preuzet kod nas u maloprodajnom objektu.

Ukoliko Vam je potreban neki drugi deo za vaš uređaj slobodno nas kontaktirajte na e-mail, sajt-web, telefon

061/2000-552

 

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.