slika
slika
1 od 2

Hidraulični utovarivači stajnjaka Agroferocoop

3.200 €

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
36
0
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ljubinka
Član od 13.12.2023.
Svi oglasi
 Hidraulični utovarivači stajnjaka Agroferocoop Temerin
Hidraulični Utovarivač (HUT) prevashodno je namenjen za utovar stajskog đubriva pa se često naziva i Utovarivač Stajnjaka. Za ovu svrhu se koriste izmenjivi nastavci u obliku vila. Međutim primenom nastvaka u obliku korpe omogućeno je manipulisanje rasutim materijalima (zemlja, pesak, šljunak, piljevina …), a priključivanjem tzv. kašike omogućeno je i kopanje kanala.

Utovarivač je u osnovi zavarena konstrukcija na koju su zglobnim vezama spojeni elementi koji zajedno sa hidrauličnim cilindrima, kao izvršnim organima, omogućavaju funkcionisanje utovarivača. Zbog specifičnosti svoje kostrukcije nezavisan je od hidraulike traktora, a za uspešnu primenu neophodno je samo pumpu utovarivača, koja na sebi ima kardansku spojnicu, priključiti direktno na kardaski izlaz iz traktora.

Osim vila koje su osnovni paket moguće je na utovarivač montirati i korpu za rasute materijale, kašiku za kopanje i klješta za balvane. Korpa za rasute materijale je zavarena limena konstrukcija. Montira se na isti način kao i vile.

Cena
Utovarivac djubriva 4m -3200e
ID Oglasa: #164419249
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.