slika
1 od 1

Električni mlin za prekrupu

24.000 din

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
281
4
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Milos
Član od 08.07.2014.
Svi oglasi

Karakteristike:


MODEL: MAGICO
Motor : 220V 50Hz
Snaga motora : 1200 KW
Zapremina PVC bureta : 50 L
Dimenzije koša : 43x43x65
Kapacitet koša : 21 kg
Težina prznog mlina : 11 kg

Mlin-prekrupač MAGICO je proizveden u Italiji i izuzetno je pogodno rešenje za proizvodnju manje količine stočne hrane za potrebe manjih stočarskih i živinarskih farmi. Predviđen je za mlevenje suvih proizvoda.

 

Pri procesu mlevenja otklonjene su sve mogućnosti neprijatnog prašenja samim tim što je mlin pričvršćen na bure ili ako je na postolju na njega je prčvršćena vreća. Nakon završenog mlevenja jednostavno bačvu istresemo na željeno mesto ili prekrupu ostavimo u bačvi dok nam ponovo ne zatreba. Rukovanje ovim mlinovima je izuzetno  jednostavno. Njegova težina od 11 kg omogućava lako prenošenje mlina na bilo koju lokaciju. Mlinovi su monofazni što je velika prednost za seoska domaćinstva. U sklopu mlina su i četiri sitke sa veličinom sita Ø1.5 , Ø2.5 , Ø4 , Ø7. Poseban motor sa prisilnim hlađenjem i automatskim isključivanjem pri visokim temperaturama garantuje dug radni vek motora.
Ovaj mlin poseduje propisane sigurnosne uređaje koji sprečavaju pristup opasnim, pokretnim delovima mlina.

ID Oglasa: #156781979
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.