slika
slika
1 od 2

Rasad,Domaca bela bundeva(organsko)

120 din

Smederevo
Dostupno odmah
36
0
pre 10 dana
Razne Vrste Semena
Član od 13.02.2024.
Svi oglasi

Za porucivanje posetite nas oglas Prodaja domaceg, organskog i hibridnog semena (u kome se nalazi link prodavnice), ili nam pisite putem kp poruka poslacemo vam link  na kome mozete pogledati (poruciti) kompletan arsortiman naseg semena.

 

Link prodavnice semena:  www. prodajasemena. com

(rasade nemamo u vecim kolicinama)kratkotrajna ponuda. . .

 

Prodaje se 1  biljka. . oko 15 + cm(Slika 2)

 

Ovo je stara sorta bundeve decenijama se seje u nasim bastama, botanički tipovi krupnih plodova od 3 do 8 kg, glatke ili slabo segmentirane površine, beličaste ili olovnosive boje kore, žuto-narandžastog mesa i belog semena. Oblik ploda može biti okrugao, loptast,  eliptičan i u obliku hrastovog žira ili turbana. Žuta boja mesa (endokarp) potiče od karotenoidnih jedinjenja, Izuzeto je slatka, veoma dobra za pite i za pecenje zasta je mi uglavnom i koristimo u nasem domacinstvu. Cveta u julu i avgustu, a sazreva tokom septembra i oktobra. Cvet je otvoren od zore do 10 ili 11 sati pre podne, kada se zatvara. Svaki dan cvetaju drugi cvetovi.

ID Oglasa: #166216067
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.