slika
slika
1 od 2

GUMA 16.5/85-24 ALLIANCE 14PR 358 TT

Kontakt

Loznica
Novo
5
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
SOFA MM ONLINE PRODAJA GUMA
Član od 05.09.2023.
Svi oglasi

* Alliance Tire Group je produžnica i u potpunom vlasništvu tvrtke Yokohama Rubber Co. Ltd, koja je smeštena u Japanu.


*Sedište grupacije ATG smešteno je u Japanu, ali njene strateške produžnice smeštene su širom sveta.  


*Trenutno je ATG grupacija vodeće ime u globalnom poslovanju sa poljoprivrednim, industrijskim i šumskim gumama.


*Između ostalih karakteristika koje dokazivaju kvalitet guma je i taj da su Alliance gume prva ugradnja na John Deere i Hittner traktore i mašine.


*ATG grupacija posjeduje tri svetske poznate marke - Alliance, Galaxy i Primex.


*ATG nudi rešenja za raznim potrepšinama guma od poljoprivrednih, šumskih i industrijskih te njihovu široku primjenu u tim segmentima.


*Alliance gume prisutne su u više od 120 zemalja širom sveta.


*ATG ima 3 glavna proizvodna pogona, jedan je smešten u Izraelu, a druga dva u Indiji. Svi proizvodi izrađeni su prema strogim standardima kvalitete koja se očituju na sve proizvode iz te grupacije. Centri za istraživanje ATG grupacije smešeteni su u Izraelu, Sjevernoj Americi i Indiji u svrhu istraživanja jedinstvenih potreba korisnika u svakoj regiji kako bi im se pružilo najbolje od onoga što traže na tržištu.


*Sedište grupacije bazirano za Europu smešteno je u Nizozemskoj, Generalni zastupnik za Srbiju je Sofa MM d. o. o. Loznica.


 


*Za sve dodatne informacije vezane za ovu gumu, gumu drugih dimenzija ili potrebe za slikama koje nisu kataloške obratite nam se na Viber broj 061-281/3742 ili u privatne poruke

ID Oglasa: #165920044
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.