slika
1 od 1

Alkoholometar

650 din

Čurug
Novo
1.002
15
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

sc53382

Alkoholometar je merni instrument kojim se određuje zapreminski (procentualni) udeo al. kohola u mešavinama al. kohola i vode i bistim al. koholnim destilatima. Pod tim se podrazumevaju al. koholna pića u kojima je udeo šećera nizak (ra. kije, slji. vovica i lozo. vača). Al. koholometar sa termometrom pored zapreminskog udela al. kohola u tečnosti, tačno utvrđuje i njenu temperaturu. Istovremeno sa merenjem udela al. kohola u tečnosti meri se i njena temperatura. Termometar alkohola je duboko uronjen u tečnost, te pokazuje tačnu temperaturu tečnosti nezavisno od temperature okoline. Alkoholometar sa termometrom beždaren je na temperaturu od 20 stepeni ali ukoliko dođe do odstupanja od ove temperature za dobijanje preciznih vrednosti potrebno je izvršiti korekciju. Korekcija se vrši pomoću skale koja se nalazi na alkoholometru sa desne strane temperaturne skale. Paralelno očitanoj temperaturi dodejete ili oduzimate korektivnu vrednost zavisno od toga da li je temperatura niža i viša od temperature baždarenja alkoholometra.

Vrsta proizvoda Alkoholometar
Materijal proizvoda Staklo
Dužina skale 70 mm
Ukupna dužina 21,5 cm

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om  

ID Oglasa: #115437101
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.