slika
1 od 1

Enzim za voće 100gr. Lallzyme EX-V Lallemand

2.999 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
20
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

ENO-30

 

 

NAMENA PROIZVODA:  Za maceraciju crnog grožđa u cilju dobijanja kompleksnih crvenih vina punog tela.

EFEKAT NA VINO: Enzim Lallzyme EX-V je namenjen za brzo oslobađanje polisaharida iz ćelijskog zida grožđa i ostalih unutar ćelijskih poželjnih sadržaja, za kompletno i brzo oslobađanje antocijana. Omogućuje efikasnije otpuštanje tanina i njihovo naknadno vezivanje sa antocijanima što skupa daje veću stabilnost vinu. Pomaže oslobađanje aromatskih supstanci uz istovremeno očuvanje sortnih karakteristika grožđa.

DOZIRANJE:  1-2 g/hl, max. 3 g/hl.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 1 gram enzima u 100 grama tečnosti) i dobro umešati u ostatak kljuka.

Fermentacija pokožice na temperaturi 18-28° C / 2-8 dana doziranje 1-2 g.

Fermentacija pokožice i maceracija posle fermentacije temperatura 18-28° C / > 8 dana 2 g/hl, moguće je razdvojiti dozu na dve pa dati polovinu doze na početku maceracije, a preostalu polovinu na polovini trajanja maceracije.

Hladna maceracija (hladno natapanje) < 12° C / 2-6 dana. Doziranje 3 g/hl iz dva puta. 1 g/hl na početku i 2 g/hl kada je temperatura šire > 18-20° C.

Proizvodi: LALLEMAND S. A. S. podružnica Lallemand Inc. Saint Simon, Francuska
Danstar Ferment A. G, Suisse, Švajcarska
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo Topola, Srbija.

 

 

 

 

ID Oglasa: #155863082
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.