slika
1 od 1

Enzim za voće 1kg Lallzyme HP Lallemand

13.599 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
35
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

ENO-37

 

 

NAMENA PROIZVODA: Enzim HP je tečni pektolitički enzim visokih performansi za presovanje grožđa. Zahvaljujući svom specifičnom, jedinstvenom sastavu, poboljšava presovanje u teškim uslovima, poput složenog pektina, visokog sadržaja pektina, niskog pH i brzog procesa. Intenzivna aktivnost pektinaze u kombinaciji sa dobro izbalansiranim sporednim aktivnostima pomaže u brzom i potpunom izvlačenju soka iz grožđa tokom presovanja.

EFEKAT: Dodavanje enzima HP u presu povećava prinos slobodnog soka. Intenzivno dejstvo na pektine grožđa omogućava značajno smanjenje viskoznosti mošta i priprema ga na najbolji mogući način za naredne faze statičkog taloženja ili flotacije. Smanjenje vremena obrade povećava efikasnost celog procesa, poboljšava kvalitet mošta, uz manje ekstrakcije fenolnih i negativnih koloidnih jedinjenja. Može da se koristi kod belih, roze i crvenih vina.

DOZIRANJE: 2 ml/hl za standardne uslove, na temperaturama iznad 12 ° C
3 g/hl za nižu temperaturu, od 8 do 12 ° C

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Enzim HP dodati tokom punjenja prese, što je pre moguće.
Tolerancija na niske temperature pri 8 ° C, temperatura utiče na doziranje enzima i vreme tretmana.
Za bolje mešanje, razblažite enzimski preparat u 20 puta većoj zapremini sa sokom.
NAPOMENA: Normalni dodaci SO2 ne utiču na aktivnost enzima. Pošto je enzim HP protein, nemojte koristiti bentonit tokom enzimskog tretmana. Test pektina se može koristiti za proveru preostalih pektina nakon tretmana.

 

 

 

 

ID Oglasa: #155906324
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.